VIDEO Gestul batjocoritor al unor liceeni din Deva: au aruncat saci cu apă, de la ultimul etaj, în capul trecătorilor

VIDEO Gestul batjocoritor al unor liceeni din Deva: au aruncat saci cu apă, de la ultimul etaj, în capul trecătorilor

Elevii s-au flmat în timp ce aruncau sacii în capul trecătorilor.

Doi liceeni din Deva s-au filmat în timp ce aruncau saci de gunoi, umpluţi cu apă, de la etajul nouă al blocului unde locuieşte unul dintre ei, înspre trecători. Gestul lor nu a scăpat nepedepsit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi localnici din Deva au devenit ţinte pentru doi elevi de la Liceul de Arte “Sigismund Toduţă”, din Deva. Adolescenţii Richard A. (16 ani) şi Cezar B. (15 ani) s-au filmat în timp ce aruncau saci menajeri, umpluţi cu apă, înspre capul trecătorilor. În filmuleţul postat apoi pe pagina de socializare a unuia dintre tineri, aceştia arată cum au pregătit „bombele cu apă”, pentru a le arunca din balconul apartamentului aflat la etajul nouă al blocului.

Elevii s-au înregistrat în timp ce se amuzau pe seama faptului că au nimerit un trecător. „Poliţia Locală Deva i-a identificat şi sancţionat cu amendă pe cei doi adolescenţi din Deva care au aruncat cu un sac plin cu apă după un trecător.

Sacul a fost aruncat de la ultimul etaj al unuia dintre blocurile turn de pe Aleea Crizantemelor, iar întreaga scenă a fost filmată şi postată de aceştia pe un site de socializare. Cei doi sunt elevi la un cunoscut liceu din Deva”, a informat Poliţia Locală Deva.


 

Vă recomandăm şi:

Percheziţii DIICOT în Deva şi în alte trei judeţe, într-un dosar de spălare de bani cu prejudiciu de un milion de euro

Procurorii şi ofiţerii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au efectuat joi 12 percheziţii domiciliare  în locaţii din judeţele Gorj,  Sibiu, Mehedinţi şi în municipiul Deva într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Orgiile din garsonieră: şapte minori au fost violaţi de pedofilul care îşi filma victimele. Doi dintre ei au batjocorit şi au ucis apoi o femeie fără adăpost

Tribunalul Hunedoara îl va judeca pe Cristian Florin Ciobanu pentru pornografie infantilă şi abuzuri sexuale comise asupra a şapte minori. Două dintre victime sunt arestate, la rândul lor, pentru agresarea sexuală şi uciderea unei femei fără adăpost, în Deva.

Doi poliţişti au fost condamnaţi pentru maltratarea unui tânăr prins la furat. Vor plăti daune de 200.000 de lei victimei rămase fără un rinichi

Judecătoria Deva a condamnat la închisoare cu suspendare doi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean hunedoara, pentru purtare abuzivă faţă de un tânăr anchetat pentru furt. Victima lovită a rămas fără un rinichi. Poliţiştii, în soldiar cu IPJ Hunedoara, vor plăti daune de 200.000 de lei, conform deciziei magistraţilor.

 

citeste totul despre: