Imprudenţă la volan: a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat, neadaptând viteza la condiţiile de drum umed

Imprudenţă la volan: a pierdut controlul maşinii
şi s-a răsturnat, neadaptând viteza la condiţiile de drum umed

Maşina s-a răsturnat după ce a lovit capul de pod Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 32 de ani a apăsat pedala de acceleraţie mai mult decât era cazul, deşi drumul pe care circula era umed, iar la un moment dat nu a mai putut controla maşina, care a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat. Un pasager din autoturism a fost rănit.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Pe 19 aprilie, un bărbat de 32 ani din comuna gălăţeană Bereşti- Meria, în timp ce  conducea  un autoturism pe D.J. 242 A, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un cap de pod şi răsturnându-se.

”În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat de 46 ani, pasager în autovehicul, acesta refuzând să fie transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis acum un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

citeste totul despre: