Trafic intens pe A2, pe sensul de mers spre litoral: se circulă bară la bară. Ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi

Trafic intens pe A2, pe sensul de mers spre litoral: se circulă bară la bară. Ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi

Aglomeraţie pe drmul către Constanţa FOTO Adevărul

Trafic intens pe Autostrada Soarelui pe drumul spre litoral. Turiştii sunt sfătuiţi de poliţişti să folosească şi alte rute pentru a ajunge la Constanţa şi să circule prudent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic a anunţat că sâmbătă dimineaţă, 12 august, traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, dar şi pe DN Centura Bucureşti, către autostrada A2 (între Popeşti şi Voluntari).

"Le recomandăm conducătorilor auto să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi:

  • DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa; 
  • DN3 Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa; 
  • DN3 Bucureşti – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Feteşti – A2 Feteşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa (cu menţiunea că este posibil să apară probleme de trafic la staţia de taxare de la Feteşti)", spun poliţiştii.


De asemenea, pentru prevenirea accidentelor rutiere, având în vedere că soarele se reflectă în parbriz şi în carosabil, şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

 Vă recomandăm şi:

Şoferul care conducea haotic pe A2 a fost arestat. Tânărul, fără permis, avea o alcoolemie record. Ce făcuse înainte de incident în Vama Veche

Şofer vitezoman, prins conducând cu 204 km/h pe Autostrada Soarelui

citeste totul despre: