VIDEO Accident în Buzău, după ce un şofer a vrut să evite un grup de pietoni. Ambii conducători auto sunt jandarmi

VIDEO Accident în Buzău, după ce un şofer a vrut să evite un grup de pietoni. Ambii conducători auto sunt jandarmi

Un eveniment rutier, soldat cu rănirea uşoară a două persoane, s-a produs vineri după-amiază, în Buzău. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism Hyundai a tras de volan pentru a feri un grup de persoane însă a izbit frontal un VW Passat care circula regulamentar. Coincidenţa face ca ambii şoferi să fie jandarmi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, pe strada Prutului. 
 
”Evenimentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus a unui autoturism care circula dinspre strada Constituţiei, care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens invers, condus de un bărbat de 43 de ani”, a declarat subinspector Mariana Constantin, de la Poliţia Municipiului Buzău.
 
În urma accidentului, doi pasageri din autoturismul VW Passat au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii. Potrivit medicului Adrian Zoican, au necesitat îngrijiri medicale o fetiţă de zece ani, cu contuzii la genunchi şi la umăr, şi bunica acesteia, care a suferit răni la faţă. Numai femeia va necesita internare.  
 
În urma testării alcoolscopice a reieşit că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice. Ambii şoferi sunt angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău. Oamenii de pe strada Prutului se plâng că în zonă se produc frecvent accidente, multe din cauza vitezei. 
 

citeste totul despre: