Bucureşti Moartea „cârcotaşului“ Toni a băgat lumea în sperieţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandemia secolului XXI, gripa porcină, a a băgat spaima în bucureşteni, dar şi în medicii specialişti din spitalele de boli infecţioase. Colegii de la „Cronica Cârcotaşilor“ ai umoristului de la Prima TV au intrat şi ei în panică.

GALERIE FOTO

Bucureştenii sunt tot mai speriaţi de noul virus.

Cei mai terifiaţi sunt chiar cei care au rude şi prieteni depistate cu gripa nouă.

„Mama mea a decedat la Balş, la terapie intensivă, în ciuda tratamentelor intensive cu antivirale.

Spitalul ne-a spus că a murit de gripă nouă, dar pe certificate scria bronhopneumonie“, spune pe internet utilizatorul mirica.

Personalul calificat de la spitalul „Matei Balş“ refuză să ofere vreo informaţie, singurul îndreptăţit să vorbească fiind directorul institutului, prof. dr Streinu Cercel.

Totuşi, acesta a fost de negăsit în această dimineaţă pentru a explica confuzia care planează în jurul celor mai recente îmbolnăviri.

Cu atât mai mult cu cât au fost semnalate şi decese în rândul a doi tineri de 23 şi 29 de ani, din Ialomiţa şi Mangalia, care au murit de gripă fără să fi suferit alte complicaţii medicale.

Disperare şi la Camera de Gardă

Bucureşteanca Daniela Ştefan , suspectată de virusul A (H1N1), a fost nevoită să stea internată înainte de Anul Nou timp de trei zile la spitalul „Victor Babeş“.

Aceasta descrie alerta cu care personalul medical lucrează acolo, nu doar cu pacienţii declaraţi infestaţi, ci şi cu suspecţii.

Medicii de gardă solicită de cele mai multe ori ajutorul colegilor de pe alte paliere pentru a înfrunta avalanşa de oameni care se prezintă la camera de gardă cu simptome de gripă porcină.

Panică printre „cârcotaşi“
Nici colegii lui Toni Tecuceanu nu stau tocmai relaxaţi, surse din interior spunând că foarte mulţi dintre ei şi-au făcut de urgenţă analizele medicale după această întâmplare tragică, iar unii dintre ei s-au şi vaccinat.


Toni Tecuceanu, cunoscut pentru rolurile sale de la „Cronica Cârcotaşilor“, a decedat ieri, la ora 3.00, la Institulul de Boli Infecţioase „Matei Balş“.

Actorul, care împlinea 38 de ani la data de 13 ianuarie, s-a confruntat cu virusul A(H1N1), dar a suferit şi allte complicaţii pulmonare care i-au adus decesul.

El a fost conştient în ultimele două zile, iar în ultima săptămâna a respirat cu ajutorul aparatelor. 

Actorul a fost internat în ajunul Crăciunului, după ce colegul său, Şerban Huidu, l-a dus la spital.

Avea proiecte pentru luna ianuarie

Colegii săi de muncă au fost foarte afectaţi de vestea că Toni Tecuceanu a decedat.

Codruţ Kergheş, cunoscut ca Dezbrăcatu’, ajuta azi-dimineaţă familia actorului cu pregătirile pentru înmormântare.

„Mi-a fost ca un frate, nici nu pot să-mi exprin durerea. Suntem alături de familie şi îi ajutăm cu tot ce se poate“, a spus "Dezbrăcatu".

Toni Tecuceanu lucra şi la o firmă de evenimente, unde se deghiza în diferite personaje la petrecerile pentru copii şi al botezuri.

„Ne-a marcat foarte mult dispariţia lui. Am lucrat împreună în decembrie şi aveam proiecte şi pentru luna ianuarie“, a spus Mirela Retegan, managerul de la compania de evenimente Zurli.

CITEŞTE ŞI: Şocaţi de moartea actorului Toni Tecuceanu, gălăţenii au dat năvală să se vaccineze

Sibiu: Medicii de la Terapie Intensivă luptă să-i ţină în viaţă pe cei doi obezi bolnavi de gripă porcină

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite