Sumar: în primul articol din serie, am povestit despre experienţa noastră cu SriLankan Airlines, dar şi despre aventurile din Colombo, hoteluri si oameni. Mai multe detalii aici. În articolul al doilea, am povestit despre nopţile magice din Colombo, elefanţi, trenuri si temple. Mai multe detalii aici

21. În fiecare dimineaţă, la 7, ieşeam la plimbare pe ţărmul oceanului, să admir peisajele astea. 

 
22. Poţi lua micul dejun la o terasă, să închiriezi o barcă sau să te plimbi prin oraş. 
   
 
23. În Hikkaduwa am găsit tot ce aveam nevoie: am schimbat bani, ne-am cumpărat sucuri naturale de fructe, alune şi apă, rochii şi şlapi de plajă. 
   
 
24. Prânzul şi cina le-am luat la hotel, acesta fiind all-inclusive, şi nu regret nicio clipă. Printre bunătăţile pregătite, aveam mereu şi bucate locale, iar chefii erau mai mult decât fericiţi să ne recomande mâncăruri specifice din Sri Lanka. 
   
 
25. Toate zilele le-am petrecut pe şezlong, admirând oceanul agitat. Deşi nu se putea înota (erau multe meduze), frumuseţea acestui loc este greu de pus în cuvinte. 
   
 
26. Peste tot în grădină erau sute de veveriţe, foarte prietenoase, care veneau pe şezlong şi îţi mâncau alunele din mână. O bucurie!
 
 
27. Serile le petreceam la bar sau pe terasa camerei noastre, cu vedere directă la mare. 
   
 
28. În apropiere de Hikkaduwa se află Galle, un oraş mare şi foarte frumos, în acelaşi stil - colonial-exotic. Aici îţi recomand să urci în farul aflat pe un colţ de insulă. 
   
 
29. Dacă ai mai mult timp la dispoziţie, îţi recomand să mergi până în Yala, să te cazezi în parcul naţional şi să mergi în safari.
   
 
30. Vizitează o plantaţie de ceai şi una de scorţişoară, mirosurile sunt divine. Şi, neapărat, încearcă un ceai de Ceylon.
   
   
Te aştept şi mâine să citeşti povestea călătoriei noastre în Sri Lanka. 
 
Fotografiile sunt realizate de Vlad Semen, cu #SonyA7S.