„El Pais“ ironizează prestaţia unui concurent de la Eurovision România 2017: „Dorel Giurgiu este singura noastră ocazie de a câştiga cu demnitate“ VIDEO

„El Pais“ ironizează prestaţia unui concurent de la Eurovision România 2017: „Dorel Giurgiu este singura noastră ocazie de a câştiga cu demnitate“ VIDEO

Prestaţia unuia dintre concurenţii înscrişi la preselecţia Eurovision România 2017, Dorel Giurgiu, este ironizată de ziarul spaniol „El Pais“, care analizează melodia prezentată de român duminică, în studioul Televiziunii Române, şi care adaugă că Spania ar fi trebuit să îl aibă în vedere pentru participarea la concursul de la Kiev, notează News.ro.

Întrucât am „tras băţul cel mai scurt” am ajuns la concertul Sia, deşi în seara respectivă îmi doream să zac cu o carte bună în braţe sau la un film obţinut prin bunăvoinţa internetului. Dar n-a fost aşa. Soarta crudă a decis că e musai să fiu jurnalist-martor al recitalului pe care „cântăreaţa fără chip” (un soi de Carla's Dream în variantă bichon) Sia îl oferă cu nu prea multă generozitate românilor.

acum 6 luni · comentarii (10)

Music Outdoor eXperience este primul festival cu obiectiv turistic din România, care a dezvoltat un concept inedit, un festival de muzică electronică asezonat cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

acum 10 luni · comentarii (0)

Delahoya, cel mai longeviv festival de muzică electronică din România, aniversează în 2016 douăzeci de ani de existenţă, festivalul fiind un deschizător de drumuri pentru artiştii noi. Primul eveniment de acest gen a fost organizat în 23 august 1997, în aer liber, în Cluj-Napoca -  RAVE FAMILY OPEN AIR, festivalul având ca model conceptul LOVE PARADE din Berlin.

acum 10 luni · comentarii (0)

Nu cred să fie mulţi cei care n-au ascultat deja piesa „Despre smerenie“, lansată de trupa Taxi şi de 33 de personalităţi şi vedete. Unii au apreciat-o, alţii nu. E normal, fiecare e liber să aibă propria părere, dar unele argumente ale contestatarilor m-au uimit.

acum 11 luni · comentarii (128)

Andi Vanca este cel mai renumit PR de festivaluri din Transilvania. Povestea PR managerului Electric Castle a început în 2011 odată cu parteneriatul încheiat cu Boiler Club, apoi alte evenimente mai mari organizate în locaţii neconvenţionale. Provocarea Electric Castle a apărut în 2013, iar astăzi Andi Vanca coordonează întreaga comunicare a evenimentelor Boiler Events.

acum 1 an · comentarii (1)

În mod surprinzător pentru cineva fără persoană fixă şi cu totul necuvenit pentru un extraterestru, David Bowie a murit. O mulţime de critici, fani şi ziarişti cred sau susţin că David Bowie s-ar fi născut pe 8 ianuarie 1947, sub numele David Robert Jones, în Brixton, un cartier din sudul Londrei şi că ar fi murit, pe 10 ianuarie 2016, la New York.

acum 1 an · comentarii (11)

Felicitări tuturor. Au ieşit bani cu nemiluita, se vor da, cel mai probabil, şi prime. Restul, deshidratare, frustrare, încăierări ca la rugby, oameni striviţi de alţi oameni ca pe Titanic, ce mai contează? Vorba lui Robbie: we don’t care!

acum 2 ani · comentarii (0)

Îmi place nespus de mult să mă prezint ca fiind din România atunci când călătoresc prin Europa. Şi de ce nu aş fi mândră? Păi nu avem noi cele mai frumoase femei? Nu vi se umple sufletul de bucurie când vine câte un străin şi răspunde la întrebarea inevitabilă despre ce i-a plăcut la noi, simplu şi la obiect: femeile?

acum 2 ani · comentarii (3)

Suntem în acea perioadă a anului în care revine Eurovisionul. Lumea se emoţionează, iar sperăm să câştigăm şi poate, îmi zic cu exasperare, că o să se întâmple să scăpăm odată pentru totdeauna de o obsesie nebună şi interminabilă. După care îmi dau seama ce tragedie adevărată ar fi dacă am şi câştiga. Păi ce pregătiri, ce bugete ar mai vrea TVR să cheltuiască, iar creşte taxa TV, că mde, să nu ne facem de ruşine şi tot aşa.

acum 2 ani · comentarii (6)
Postari Recente