Taxi şi Delia au lansat piesa-manifest „Inadaptat“, care va da bătăi de cap radiourilor: „Pentru prima oară în 18 ani am folosit un cuvânt vulgar. Acum regret“ 0

Delia şi Trupa Taxi au lansat împreună o nouă melodie, „Inadaptat“, o piesă-manifest despre realitatea în care trăim şi care va da bătăi de cap radiourilor din pricina unei vulgarităţi rostite de Dan Teodorescu, artistul mărturisind că e prima oară când foloseşte un asemenea cuvânt în 18 ani de carieră şi regretă că nu a făcut-o mai des.

Taxi şi Delia au lansat piesa-manifest „Inadaptat“, care va da bătăi de cap radiourilor: „Pentru prima oară în 18 ani am folosit un cuvânt vulgar. Acum regret“ Vezi comentarii 0

VIDEO Luka Sulic, 2Cellos: „Noi facem revoluţie în muzică“. Violonceliştii croaţi care au reinventat „Thunderstruck“ şi „Smooth Criminal“ revin în România

VIDEO Luka Sulic, 2Cellos: „Noi facem revoluţie în muzică“. Violonceliştii croaţi care au reinventat „Thunderstruck“ şi „Smooth Criminal“ revin în România

Au recreat piese rock legendare cântând la violoncel şi s-au bucurat de zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. 2Cellos se întorc la finele anului, pentru a treia oară, în România, pentru a-şi promova cel mai nou album. „Adevărul“ a stat de vorbă cu unul dintre cei doi tineri muzicieni croaţi, Luka Sulic.

Marele Cor al Armatei Roşii îşi extinde turneul în România VIDEO

Marele Cor al Armatei Roşii îşi extinde turneul în România VIDEO

Marele Cor Armatei Roşii îşi extinde turneul în România: Bucureşti, Iaşi, şi acum Constanţa. Spectacolul de la Iaşi, de pe 18 noiembrie, la Opera Naţională, este deja sold-out. Corul anunţă un nou concert în capitala Moldovei, în aceeaşi zi, tot la Opera Naţională, de la ora 17.00. Cele două reprezentaţii marchează o premieră muzicală la Iaşi, ansamblul performând pentru prima dată în acest oraş.

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 8 zile · comentarii (3)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 14 zile · comentarii (1)

Weekend-ul trecut a avut loc a şasea ediţie a festivalului de muzică jazz din Paloznak, Ungaria. Locaţia perfectă pe malul lacului Balaton şi artiştii de renume au făcut ca să mă întorc a doua oară cu zâmbetul pe buze de la acest festival. Este un festival micuţ, intim, cochet, cu mâncare foarte bună şi un vin alb excelent din zona lacului. Muzica este doar un plus care te aduce mai aproape de starea ideală.

luna trecuta · comentarii (0)

De vreo două decenii încoace pop-ul deţine titlul pentru „Cel mai inovator gen muzical”. Muzica electronică nu stă nici ea degeaba – doar anul acesta a adus primul premiu Grammy grupului dance The Chainsmokers (băieţii ăia care-ţi suprasaturează urechile cu muzica lor de fiecare dată când deschizi radioul). Iar hip-hop-ul este mai cameleonic ca niciodată!

acum 3 luni · comentarii (0)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 6 luni · comentarii (48)

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 7 luni · comentarii (15)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 7 luni · comentarii (1)

Music Outdoor eXperience este primul festival cu obiectiv turistic din România, care a dezvoltat un concept inedit, un festival de muzică electronică asezonat cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

acum 1 an · comentarii (0)

Delahoya, cel mai longeviv festival de muzică electronică din România, aniversează în 2016 douăzeci de ani de existenţă, festivalul fiind un deschizător de drumuri pentru artiştii noi. Primul eveniment de acest gen a fost organizat în 23 august 1997, în aer liber, în Cluj-Napoca -  RAVE FAMILY OPEN AIR, festivalul având ca model conceptul LOVE PARADE din Berlin.

acum 1 an · comentarii (0)

Nu cred să fie mulţi cei care n-au ascultat deja piesa „Despre smerenie“, lansată de trupa Taxi şi de 33 de personalităţi şi vedete. Unii au apreciat-o, alţii nu. E normal, fiecare e liber să aibă propria părere, dar unele argumente ale contestatarilor m-au uimit.

acum 1 an · comentarii (128)
Postari Recente