„Secretul tău“, dezvăluit de Cornel Ilie de la Vunk, la Adevărul Live

„Secretul tău“, dezvăluit de Cornel Ilie de la Vunk, la Adevărul Live

Pe 25 mai, trupa Vunk pregăteşte un dublu eveniment care ar urma să fie cel mai grandios şi mai inedit concert al unei trupe româneşti, la Sala Polivalentă, acolo unde se va lansa şi albumul care dă titlul show-ului, „Secretul tău“. Cornel Ilie, solistul trupei, a fost invitat la Adevărul Live pentru a dezvălui secretul acestui important concert, dar şi detalii despre noul album.

Omagii pentru Chuck Berry pe reţelele sociale: „Îţi mulţumim pentru poezia, pasiunea şi rezistenţa ta“

Omagii pentru Chuck Berry pe reţelele sociale: „Îţi mulţumim pentru poezia, pasiunea şi rezistenţa ta“

Ringo Starr, The Rolling Stones, The Jacksons, Bruce Springsteen, Billy Idol, Lenny Kravitz, Stephen King, Alyssa Milano, John Stamos, George Takei, Carole King şi Russell Crowe se numără printre vedetele din muzică şi industria de la Hollywood care i-au adus un ultim omagiu cântăreţului şi chitaristului Chuck Berry, o legendă a muzicii rock and roll, prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare, arată News.ro.

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 20 zile · comentarii (15)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 3 zile · comentarii (48)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 23 zile · comentarii (0)

Music Outdoor eXperience este primul festival cu obiectiv turistic din România, care a dezvoltat un concept inedit, un festival de muzică electronică asezonat cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

acum 11 luni · comentarii (0)

Delahoya, cel mai longeviv festival de muzică electronică din România, aniversează în 2016 douăzeci de ani de existenţă, festivalul fiind un deschizător de drumuri pentru artiştii noi. Primul eveniment de acest gen a fost organizat în 23 august 1997, în aer liber, în Cluj-Napoca -  RAVE FAMILY OPEN AIR, festivalul având ca model conceptul LOVE PARADE din Berlin.

acum 11 luni · comentarii (0)

Nu cred să fie mulţi cei care n-au ascultat deja piesa „Despre smerenie“, lansată de trupa Taxi şi de 33 de personalităţi şi vedete. Unii au apreciat-o, alţii nu. E normal, fiecare e liber să aibă propria părere, dar unele argumente ale contestatarilor m-au uimit.

acum 12 luni · comentarii (128)

Andi Vanca este cel mai renumit PR de festivaluri din Transilvania. Povestea PR managerului Electric Castle a început în 2011 odată cu parteneriatul încheiat cu Boiler Club, apoi alte evenimente mai mari organizate în locaţii neconvenţionale. Provocarea Electric Castle a apărut în 2013, iar astăzi Andi Vanca coordonează întreaga comunicare a evenimentelor Boiler Events.

acum 1 an · comentarii (1)

În mod surprinzător pentru cineva fără persoană fixă şi cu totul necuvenit pentru un extraterestru, David Bowie a murit. O mulţime de critici, fani şi ziarişti cred sau susţin că David Bowie s-ar fi născut pe 8 ianuarie 1947, sub numele David Robert Jones, în Brixton, un cartier din sudul Londrei şi că ar fi murit, pe 10 ianuarie 2016, la New York.

acum 1 an · comentarii (11)

Felicitări tuturor. Au ieşit bani cu nemiluita, se vor da, cel mai probabil, şi prime. Restul, deshidratare, frustrare, încăierări ca la rugby, oameni striviţi de alţi oameni ca pe Titanic, ce mai contează? Vorba lui Robbie: we don’t care!

acum 2 ani · comentarii (0)

Îmi place nespus de mult să mă prezint ca fiind din România atunci când călătoresc prin Europa. Şi de ce nu aş fi mândră? Păi nu avem noi cele mai frumoase femei? Nu vi se umple sufletul de bucurie când vine câte un străin şi răspunde la întrebarea inevitabilă despre ce i-a plăcut la noi, simplu şi la obiect: femeile?

acum 2 ani · comentarii (3)
Postari Recente