suleyman magnificul

  69 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste patru milioane şi jumătate de telespectatori s-au uitat la „Românii au talent“

  „Suleyman Magnificul“ îi învingea fără drept de apel pe românii pasionaţi de gătit în serile de marţi, când concura cu „MasterChef“, dar capitulează în faţa românilor cu talent. Show-ul de la Pro TV a fost vineri seara lider de audienţă pe toate targeturile, la mare distanţă de Kanal D, situat pe locul al doilea.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suleyman Magnificul vă ajută să vă alegeţi pantofii

  Halit Ergenc, actorul care îi dă viaţă sultanului Suleyman Magnificul în serialul de la Kanal D, este foarte ancorat în viaţa reală atunci când iese din pielea personajului său. Starul turc va lansa în curînd o aplicaţie pentru telefoane mobile.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii cu talent l-au învins pe „Suleyman Magnificul“, la audienţe

  Show-ul „Românii au talent“, difuzat vineri, 21 martie, la Pro TV, în intervalul 20.30-23.00, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmat de serialul turcesc „Suleyman Magnificul – Domnia iubirii“, transmis pe Kanal D, de la 20.00, la 22.15. Clasamentul s-a păstrat şi când cele două programe s-au suprapus.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Show-ul „Românii au talent“, lider de audienţă pe toate segmentele de public. Serialul „Suleyman“ recuperează teren

  Show-ul „Românii au talent“ a fost urmărit aseară, la nivel naţional, de aproximativ 4,7 milioane de telespectatori, păstrându-şi poziţia de lider de necontestat. Pe locul secund s-a clasat serialul „Suleyman Magnificul“, difuzat de postul Kanal D care, spre deosebire de săptămâna trecută, a micşorat diferenţa în ceea ce priveşte audienţele.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Suleyman Magnificul“ se bate din nou cu românii. Cu cei talentaţi

  Serialul „Suleyman Magnificul“, difuzat la Kanal D în serile de luni şi marţi, se mută din această săptămână joi şi vineri, potrivit paginademedia.ro. Producţia va fi difuzată ca şi până acum, de la ora 20.00, dar în serile de vineri va avea un concurent puternic: show-ul „Românii au talent“.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  City break la Salonic – o metropolă cu nerv şi farmec

  Salonicul este o destinaţie turistică aflată la aproximativ o oră şi jumătate de mers cu avionul de la Bucureşti, deci poate fi alegerea perfectă pentru un city-break în care să ai de toate: cultură, istorie, prilej de meditaţie religioasă, mâncare excelentă şi distracţie.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suleyman, magnific şi în noul sezon

  Serialul „Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii“ a revenit marţi pe micile ecrane, reuşind să-şi confirme supremaţia prin cifrele de audienţă. Intrigile de la palat au propulsat postul Kanal D pe locul I în topul programelor urmărite pe 11 februarie, în intervalul 20.00 – 22.15.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Românii au divertisment. Ce ne-aduce primăvara la TV

  Dacă începutul de an a adus în peisajul TV multe reluări şi ştiri despre impozite, accize sau starea vremii, primăvara vine cu un „cod roşu“ de divertisment. Talent-show-urile, serialele de comedie, emisiunile de umor şi concursurile predomină în grila de primăvară ale posturilor TV.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce are premierul Erdoğan cu serialul Suleyman?

  Văzută de la Bucureşti, „afuriseala” serialului turcesc „Muhtesem Yüzyil” – titlul românesc: „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” – de către administraţia condusă de Recep Tayyip Erdoğanpare un gest cât se poate de absurd şi de neînţeles în contextul în care concernul Doğan Holding, cel care deţine la noi Kanal D, creează un produs turcesc de succes în toată Europa.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum l-a determinat Roxelana pe Suleyman să-şi omoare fiul

  Mândru, orgolios, sigur pe sine, Suleyman şi-a urmat drumul trasat de istorie până în momentul în care, pe când avea doar 26 de ani, a întâlnit o sclavă care i-a bulversat destinul. Recent revenit din campania de la Belgrad, sultanul şi-a anunţat haremul că doreşte să petreacă noaptea cu o nouă sclavă.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sultanul Suleyman, dincolo de legende şi închipuiri

  Süleyman I, supranumit Kânûnî („Legislatorul”), cunoscut în lumea creştină ca Soliman „Magnificul”, a fost unul dintre puţinii sultani otomani care a urcat pe tron fără vărsare de sânge, fiind unicul fiu supravieţuitor al lui Selim I. Domnia sa impresionantă (1520-1566) a marcat apogeul Imperiului Otoman.