WhatsApp va permite în curând folosirea aceluiaşi număr pe mai multe telefoane

WhatsApp va permite în curând folosirea aceluiaşi număr pe mai multe telefoane

Cu peste 2 miliarde de utilizatori lunari, WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicaţii din lume, însă până acum a avut o hibă destul de mare: putea fi folosită pe un singur telefon sau o singură tabletă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Site-u WABetaInfo a descoperit pentru prima oară semnele unei funcţii care să permită folosirea aceluiaşi număr de telefon pe mai multe dispozitive în noiembrie 2019, atât pe iOS, cât şi pe Android. Atunci a fost observată o ”notificare de înregistrare” care părea un indiciu pentru sosirea funcţiei pe dispozitive în viitorul apropiat.

Semnele actuale par să fie însă mult mai concludente: funcţia va putea fi găsită într-un buton nou, denumit ”Linked Devices”, din meniul aplicaţiei, care ar urma să înlocuiască butonul ”WhatsApp Web”.

Odată deschis, acest meniu ar urma să îţi arate toate dispozitivele pe care eşti înregistrat cu acelaşi cont de WhatsApp. Se pare că va exista şi o limită de patru dispozitive de pe care te vei putea înregistra, însă nu ştim încă dacă versiunea de Web a aplicaţiei va fi luată în calcul ca unul dintre aceste dispozitive.

Nu există o dată clară pentru integrarea noii funcţii, însă ne putem aştepta ca aceasta să apară până la sfârşitul anului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: