Un alt raport anunţă că iPhone 11 ar putea veni cu un încărcător de tip USB-C în pachet

Un alt raport anunţă că iPhone 11 ar putea veni cu un încărcător de tip USB-C în pachet

Lansarea noului iPhone este la doar câteva săptămâni distanţă, iar un zvon mai vechi, care indica faptul că Apple ar putea să includă un încărcător de tip USB-C în pachetul telefonului, pare să prindă din ce în ce mai mult contur.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lăsată în urmă în ultimii ani de principalii săi rivali în ceea ce priveşte încărcarea telefonului, compania din Cupertino pare pregătită să rezolve în sfârşit această problemă. Pagina de Twitter ChargerLAB a anunţat astăzi, într-un mesaj, că iPhone 11 va renunţa la încărcătorul de 5W şi va introduce un încărcător cu USB-C în schimb, în pachetul telefonului.

Dacă acest lucru se va întâmpla, ar fi pentru prima oară când iPhone-ul are în pachet un încărcător de tip fast-charge, deşi portul de încărcare al telefonului va fi în continuare unul Lightning.

ChargerLAB a prezentat anul trecut rendere ale încărcătorului cu USB-C al celor de la Apple, care a fost folosit pentru ultimele modele de iPad Pro, lansate în octombrie 2018. Atunci, ChargerLAB a spus (incorect) că încărcătorul va fi utilizat şi pentru iPhone XS şi iPhone XR.

De această dată însă, ChargerLAB nu este singura sursă care anunţa prezenţa unui încărcător de tip USB-C în pachetul lui iPhone 11. În martie, blogul de ştiri Macotakara, care a indicat lucruri corecte cu privire la compania din Cupertino în repetate rânduri, a anunţat că iPhone-ul din acest an va veni cu un încărcător rapid USB-C şi un cablu de conectare USB-C la Lightning.

Dacă Apple va decide sau nu să încerce să îşi prindă din urmă competitorii în principalul capitol în care are probleme, vom afla pe 10 septembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările