SILCOTUB isi consolideaza infrastructura informatica

Data Networks Associates (DNA), Partener Certificat de Afaceri Computer Associates (CA), anunta ca societatea comerciala Silcotub S.A. din Zalau a ales eTrust Inoculate IT pentru asigurarea protectiei

Data Networks Associates (DNA), Partener Certificat de Afaceri Computer Associates (CA), anunta ca societatea comerciala Silcotub S.A. din Zalau a ales eTrust Inoculate IT pentru asigurarea protectiei infrastructurii informatice impotriva atacurilor cu virusi. "Extinderea sistemului nostru informatic, coordonarea activitatii prin mijloace moderne, in afara avantajelor evidente, necesita si gasirea celor mai eficiente mijloace de asigurare a protectiei datelor". - afirma domnul Botar Laslo, directorul departamentului informatic al Silcotub. "Am ales produsul oferit de DNA, deoarece solutiile Computer Associates sunt recunoscute peste tot in lume pentru nivelul ridicat de protectie asigurat si pentru gradul de flexibilitate existent." "Ma bucur ca a sosit si in Romania momentul in care oamenii de afaceri anticipeaza si propun procese ca securitatea informatiei si disponibilitatea sistemelor, elemente care au trecut de la maxima prioritate pentru supravietuirea companiei, la elemente de maxima prioritate pentru obtinerea avantajului competitiv" - subliniaza Mihai Olaru, directorul general al Data Networks Associates. eTrust InoculateIT face parte din suita de produse eTrust a companiei Computer Associates, suita ce acopera toate aspectele legate de securitate ale organizatiei: acces, protectie impotriva atacurilor din Internet, protectie antivirus si impotriva codurilor mobile, detectia intrusilor, VPN si administrarea infrastructurii de securitate. Solutia eTrust ajuta eBusiness-ul, protejand resursele "mission-critical", de la browser la mainframe. Solutiile eTrust se integreaza strans intre ele, oferind flexibilitatea necesara adoptarii incrementale a produselor de securitate Computer Associates.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările