HTC a reuşit să învingă Samsung: HTC One este „cel mai bun smartphone“

HTC a reuşit să învingă Samsung: HTC One este „cel mai bun smartphone“

HTC poate că nu are cel mai bun parcurs financiar de care se putea bucura, dar telefonul său este primit bine. Cel mai nou premiu pe care l-au primit taiwanezii este de „Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014“.

Ştiri pe aceeaşi temă

HTC One a fost prezentat şi lansat în prima jumătate a anului, este construit din aluminiu şi are o interfaţă nouă faţă de vechile modele. Acum, Asociaţia Europeană de Imagine şi Sunet (EISA) îl premiază drept cel mai bun smartphone, învingând astfel modele ca Samsung Galaxy S4 sau Sony Xperia Z, se arată în comunicatul remis „Adevărul“. Juraţii EISA au apreciat HTC One pentru Sense, care oferă o experienţă unică a utilizatorului, inclusiv BlinkFeed, care oferă un flux personalizat de ştiri, actualizări din reţele sociale, fotografii şi clipuri video.

„Camera principală, de 4 megapixeli, beneficiază de un senzor numit UltraPixel cu sensibilitate la lumină ridicată. Stabilizarea optică a imaginii, suport Macro şi HDR; un număr mare de aplicaţii foto vin preinstalate, precum Zoe, care înregistrează până la 20 de fotografii plus un clip video de trei secunde, pentru a crea galerii instantanee ale momentelor favorite. Boxele stereo frontale beneficiază de experienţa de sunet incomparabilă de la Dr. Dre Beats Audio. Acest smartphone HTC este, într-adevăr, unic!“, a mai spus juriul EISA. 

„Ne-am luat angajamentul de a continua să inovăm în toate zonele experienţei mobile, iar acest premiu este o mărturie a orelor de muncă depuse de designerii şi de inginerii noştri. Aceştia continuă să dezvolte funcţii importante ce vor ridica experienţa comunicării şi divertismentului mobil la un nivel superior“, a afirmat Peter Chou, director executiv HTC. 

Despre EISA

EISA este o asociaţie de 50 de reviste de nişă din 20 de ţări europene. Cunoscută pe plan internaţional pentru European EISA Awards, asociaţia a apărut în 1982, când redactorii-şef de la cinci reviste foto europene s-au strâns pentru a selecta “Camera anului” pentru prima dată. În fiecare an, în luna iunie, redactorii-şef ai tuturor revistelor membre EISA se întâlnesc pentru a decide care dintre produsele analizate în publicaţiile lor, în ultimul an, merită să fie recompesante cu un premiu EISA. Cele şase categorii premiate sunt Audio, Video, Home Theater, Fotografie, Electronice pentru maşini şi Terminale Mobile.

HTC One a primit, până în prezent, nenumărate premii ale industriei, încă de la lansarea sa din februarie 2013, inclusiv GSMA „Cel mai bun dispozitiv mobil, smartphone sau tableba“ la MWC 2013, Computex Taipei „Medalia de aur pentru design şi inovaţie“, precum şi o listă lungă de recenzii de cinci stele şi premii editoriale din partea publicaţiilor din toată lumea. Review-ul nostru pentru HTC One se regăseşte aici: HTC One, miracolul metalic al taiwanezilor.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre HTC:

VIDEO Samsung Galaxy S4 şi HTC One - Cât de bune sunt cele mai performante telefoane când rulează Android pur

FOTO HTC One Max „scapă“ în câteva imagini neoficiale, este un rival gigant pentru Galaxy Note 3 de la Samsung

FOTO HTC One mini este dezvăluit de către HTC. Cât de bun este faţă de HTC One, cel mai bun telefon al companiei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: