Ce smartphone preferă Bill Gates dintre iPhone şi Android

Ce smartphone preferă Bill Gates dintre iPhone şi Android

Bill Gates, cofondatorul Microsoft. FOTO Getty Images /  Mike Cohen

Când vine vorba de marea dezbatere iOS versus Android, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ştie de ce parte este. Potrivit 9to5Google, Gates şi-a împărtăşit preferinţele într-un interviu recent doar audio, prin intermediul aplicaţiei Clubhouse.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-ar putea să nu fie o surpriză faptul că face parte din ”echipa Android”.
 
Gates a spus într-o discuţie cu jurnalistul Andrew Ross Sorkin şi cofondatorului Clubhouse Paul Davidson că, după ce a declarat în trecut că preferă Android, rămâne fidel acestei alegeri. Bill Gates ţine la îndemână un iPhone în cazul în care doreşte să-l folosească din orice motiv (cum ar fi utilizarea Clubhouse, aplicaţie prezentă exclusiv pe iPhone), dar foloseşte un dispozitiv cu Android în mod obişnuit.
 
Clubhouse este o aplicaţie care vă permite să participaţi la conversaţii audio. Reţeaua socială seamănă cu o serie de conversaţii de tip podcast. În acest moment, o poţi folosi doar pe bază de invitaţie şi e disponibilă doar pentru utilizatorii de iPhone.
 
„De fapt folosesc un telefon Android”, i-a spus Gates lui Sorkin. „Pentru că vreau să fiu la curent cu toate, de multe ori mă voi juca cu iPhone-ul, dar cel pe care îl port în mod curent se întâmplă să fie Android. Unii dintre producătorii de Android preinstalează software-ul Microsoft într-un mod care îmi este accesibil. Sunt mai flexibili în legătură cu modul în care software-ul se conectează la sistemul de operare. Aşa că de asta m-am obişnuit. Ştii, mulţi dintre prietenii mei au iPhone, deci nu există puritate. ”
  
În 2019, Gates a recunoscut că modul în care a gestionat divizia de telefoane mobile a Microsoft a fost „cea mai mare greşeală” a sa. Microsoft a lăsat Google să transforme Android în singurul rival adevărat pentru iPhone. Microsoft a ratat atunci o afacere de 400 de miliarde de dolari, lucru pe care-l regretă profund. Cu toate astea, din 2017, a început să utilizeze un smartphone cu Android.
 
În timpul interviului, Paul Davidson a indicat că o versiune pentru Android a Clubhouse ar putea fi pe drum. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările