YouTube Premium şi YouTube Music, disponibile oficial în România

YouTube Premium şi YouTube Music, disponibile oficial în România

Captură Youtube

YouTube Premium şi YouTube Music, serviciile contra-cost de streaming video şi muzical oferite de Google, pot fi de astăzi accesate şi în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Disponibil acum şi în România, YouTube Premium costă 26 de lei pe lună (abonament individual) sau 39 de lei pe lună (abonament de familie - pâna la 6 membri) şi oferă acces la o serie întreagă de seriale originale, difuzate doar în cadrul acestui serviciu. Abonamentul de familie poate fi testat la liber pentru o lună, abonamentul individual poate fi testat fără plată timp de patru luni.

Soarta YouTube Premium pare la acest moment nesigură. Google a lăsat să se înţeleagă că va renunţa la paywall, pentru a oferi gratuit conţinutul original, monetizându-l prin reclame.

YouTube Music este versiunea pentru muzică a YouTube Premium şi urmaşul lui Google Play Music, serviciu care va mai fi disponibil până când YouTube Music va ajunge disponibil la nivel global.

YouTube Music, la fel ca Play Music înainte, costă 22 de lei pe lună în România.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările