YouTube Music Premium şi YouTube Premium cu preţ redus pentru studenţi

YouTube Music Premium şi YouTube Premium cu preţ redus pentru studenţi

CAPTURĂ Youtube

Începând de săptămâna aceasta, studenţii din România au acces la abonamente cu preţ redus pentru serviciile YouTube Music Premium şi YouTube Premium.


YouTube Music Premium este aplicaţia de muzică de la YouTube, care oferă redare în background, descărcări şi nu are reclame. YouTube Premium adaugă o experienţă pe YouTube fără reclame, cu redare în background şi posibilitatea de a descărca video-uri, precum şi acces la conţinutul YouTube Originals.

Prin planurile tarifare dedicate lor, studenţii se pot abona la YouTube Music Premium cu 11 lei/lună (faţă de 22 de lei costul lunar standard), iar pentru YouTube Premium costul este de 15 lei/lună (faţă de 26 de lei/lună standard). Detalii despre eligibilitate şi cum se pot obţine abonamente de student YouTube se găsesc la această adresă. Noile planuri tarifare sunt disponibile pentru platforma Android şi desktop. 

Pe YouTube Premium pot fi urmărite seriale şi filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City şi multe altele, dar şi cursuri. Serviciile YouTube Music şi YouTube Premium au fost lansate în România în mai 2019.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: