VIDEO Finala reclamelor la Super Bowl: cele mai bune clipuri din tehnologie

VIDEO Finala reclamelor la Super Bowl: cele mai bune clipuri din tehnologie

SUper Bowl e un spectacol şi pe teren, dar şi în faţa micilor ecrane FOTO Reuters

Finala Campionatului American de Fotbal nu este doar un spectacol al sportului, ci şi unul al publicităţii. Brandurile se bat pe minutele de pauză, iar nici firmele din tehnologie nu au stat deoparte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Microsoft a venit cu o reclamă generală care doreşte să arate, într-un fel emoţionant, modul cum ne schimbă tehnologia viaţa. 

Personajul principal este fostul jucător de la New Orleans Saints, Steve Gleason, acum blocat într-un scaun cu rotile şi care poate comunica doar cu ajutorul unui computer - un Surface Pro în această reclamă.

T-Mobile USA, operatorul care răscumpără abonamentele concurenţei şi promite că nu impune niciun contract asupra utilizatorilor s-a folosit, amuzant, de Tim Tebow, un jucător de fotbal american fără contract, care-şi povesteşte ultimul an, cât nu a avut niciun angajament.

Beats Music - realizatoarea TV Ellen Degeneres dansează (cum altfel?) într-un clip de promovare al Beats Music, care construieşte un playlist după gusturile acesteia.

GoDaddy, care se ocupă de înregistrarea domeniilor de internet a avut o reclamă cel puţin ciudată, folosindu-se de zeci de culturişti, care fugeau pentru a se bronza.

GoPro a mers pe o abordare simplă - Felix Baumgartner sărind din spaţiu.

Lanţul de magazine Radioshack s-a întors un pic în timp, cu o dispută între generaţia acestor ani şi cei din anii 80.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările