Un sat din Marea Britanie a rămas fără internet timp de 18 luni din cauza unui televizor vechi

Un sat din Marea Britanie a rămas fără internet timp de 18 luni din cauza unui televizor vechi

Foto: Shutterstock

Motivul misterios pentru care un sat din Marea Britanie rămânea fără internet în fiecare dimineaţă la ora 07:00 a fost în sfârşit aflat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din Aberhosan, Marea Britanie, a fost surprins să afle că televizorul său vechi era motivul pentru care satul în care locuia rămânea fără internet în fiecare zi, de la ora 7 dimineaţa. El îl aprindea la acea oră, iar interferenţele cauzate de televizor afectau semnalul de internet al întregului sat.

Problema a durat timp de 18 luni, şi a fost descoperită într-un final odată ce ingineri au sosit în oraş cu un instrument de măsurare a spectrului pentru a găsi eventualele interferenţe. Acesta i-a condus către vechiul televizor al bărbatului care a fost ruşinat de faptul că el era cauza problemelor de internet ale satului.

Michael Jones, unul din inginerii care au descoperit problema, a spus că bărbatul „a oprit imediat televizorul şi a promis că nu îl va mai folosi vreodată”. Se pare că acesta s-a ţinut de cuvânt, pentru că satul nu s-a mai confruntat cu probleme ale internetului de atunci, conform BBC.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările