eMAG a vândut produse la 1 leu din greşeală. Comenzile vor fi onorate

eMAG a vândut produse la 1 leu din greşeală. Comenzile vor fi onorate

Iulian Stanciu promite că toate comenzile vor fi onorate FOTO Răzvan Băltăreţu

Black Friday 2014 s-a terminat, dar o eroare din sistemul informatic al eMAG a dus la reduceri incredibile la produsele resigilate. Reprezentanţii companiei au anunţat că vor onora toate comenzile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aseară, între orele 20.30 şi 23.59 (potrivit eMAG) la categoria de resigilate de la eMAG mai multe produse au fost reduse cu 99%, până la preţul de un leu. Clienţii puteau cumpăra un Samsung Galaxy S4, un televizor 3D sau un switch de 11.000 de lei. Au mai existat asemenea situaţii în România, dar majoritatea magazinelor online nu au respectat comenzile.

Eroarea a determinat preţuri de vânzare cuprinse între 1 leu şi 8 lei pentru o gamă largă de produse.

De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la preţul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

 

„Satisfacţia clientului este foarte importantă pentru noi şi vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, declară Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Valoarea totală a reducerilor greşite este de 1.157.200 de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de reţea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la preţul de 8 lei faţă de preţul de listă de 11.190 lei. În intervalul în care produsele au fost listate cu preţurile greşite, de la 20:30 la 23:59, au fost comandate, în total, 730 de produse.

Iată câteva dintre produsele disponibile. Sursa - zoso.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările