Cum arată creşterea în domeniul IT în 2020 - exemplul EXE Software

Cum arată creşterea în domeniul IT în 2020 - exemplul EXE Software

Anul 2020 a adus o serie de provocări şi obstacole pentru mediul business pe întreg globul, însă domeniul IT este unul dintre cele care a reuşit să se redreseze rapid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spre exemplu, în cazul companiei româneşti EXE Software, strategia anilor anteriori s-a dovedit a fi utilă în contextul pandemiei. Lucrul remote, de acasă, a grăbit implementarea unor soluţii de eficientizare a proceselor de lucru interne, iar tendinţele domeniului, de recrutare continuă şi integrare în echipă de noi talente, au fost prezente în continuare în companie.

Business-ul românesc a reuşit să treacă repede la modul de lucru online, date fiind investiţiile anterioare în echipamente, aplicaţii şi linii de comunicare rapide. În plus, şi-a dovedit utilitatea timpul dedicat soluţiilor de management al activităţilor interne, a fluxurilor şi procedurilor de lucru. De-a lungul lui 2020, EXE Software a mizat pe consolidarea cunoştinţelor si întărirea capacităţii de producţie, îndeosebi în zona noilor tehnologii WEB, Mobile, BI şi AI.

De altfel, accelerarea procesului digitalizării mediului de afaceri a generat creşterea cererii pentru implementarea de platforme de business online, precum şi de aplicaţii pentru eficientizarea activităţilor interne. De remarcat a fost reacţia companiilor locale, în mod special a antreprenorilor români, care în ciuda dificultăţilor evidente din acest an, au considerat că trebuie să investească în platformele necesare modernizării afacerilor sau chiar în deschiderea de noi linii de business.

„Chiar dacă a fost un an atipic, cu multe incertitudini şi necunoscute, cred că suntem cu toţii de acord că lucrul online a arătat, mai mult ca oricând, că orice obstacol poate fi depăşit prin pasiune şi dăruire, coeziune şi forţă de grup, chiar şi în condiţii de distanţare socială. În contextul unui an 2020 marcat de criza pandemică, compania noastră încheie anul cu o cifră de afaceri estimată la aproape 4,4 milioane de euro, reprezentând o creştere de 13,3 procente, faţă de anul trecut”, a declarat Sorin Cosmescu, CEO EXE Software.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările