Ce este şi cum funcţionează eventmix.live, noua platformă adresată organizatorilor de evenimente online

Ce este şi cum funcţionează eventmix.live, noua platformă adresată organizatorilor de evenimente online

Eventmix.live este o platformă prin care organizatorii de evenimente pot organiza online, pe site-ul propriu, conferinţe, workshopuri, webinarii, concerte sau cursuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eventmix.live se adresează tuturor celor care doresc să organizeze şi să transmită online evenimente virtuale interactive, pe site-ul propriu, chiar dacă nu au experienţă anterioară sau cunoştinţe tehnice.

Platforma funcţionează în prezent în versiune Private Beta, permiţând astfel accesul treptat pentru un număr limitat de organizatori, şi este disponibilă la nivel mondial, evenimentele putând fi transmise live de oriunde din lume, direct de pe site-ul organizatorului.

Participanţii pot urmări conţinutul video şi interacţiona cu ceilalţi participanţi atât în varianta desktop, cât şi pe dispozitivele mobile, de oriunde s-ar afla la momentul respectiv. Eventmix.live permite organizatorilor să creeze foarte uşor un landing page pentru eveniment, să configureze într-un mod intuitiv toate elementele necesare pentru organizarea evenimentului pe site-ul propriu şi să pună în vânzare biletele în doar câteva minute.

Integrare cu Zoom, Skype, sau Google Meet

Plata biletelor se face online, întregul flux fiind gestionat de platformă, fără alte cerinţe suplimentare. De asemenea, Eventmix.live se ocupă de întregul proces de înregistrare a participanţilor la eveniment şi oferă posibilităţi de interacţiune şi networking în funcţie de interesele acestora. Totodată, Eventmix.live dispune de o integrare facilă cu platforme precum Zoom, Meet, Skype, OBS sau alte soluţii de live video streaming.

Platforma Eventmix vine ca o evoluţie a proiectului Soundmix, pe care îl va înlocui. Aplicaţia Soundmix, co-fondată anul trecut de Sergiu Biriş, permitea pasionaţilor de muzică electronică să urmărească online cele mai mari festivaluri din industrie sau concerte ale DJ-ilor preferaţi, transmiţând live inclusiv festivalul Neversea din 2019.

„Tehnologia dezvoltată în trecut pentru Soundmix permitea live streaming de la mai multe scene simultan, cu zeci de mii de utilizatori care interacţionau în timp ce urmăreau festivalurile online. Prin Eventmix.live ne-am propus să extindem această tehnologie şi să o facem disponibilă tuturor organizatorilor de evenimente, indiferent de domeniul de activitate: Tech, Business sau Entertainment, făcându-le astfel mai uşoară adaptarea la noua realitate impusă de pandemie”, a declarat Sergiu Biriş, CEO şi Co-fondator Eventmix.

Eventmix.live este un concept realizat de Sergiu Biriş şi Andrei Dunca. Este al treilea proiect pe care cei doi îl lansează împreună. Cei doi mai colaborat şi în trecut, fiind co-fondatorii platformei româneşti de video sharing Trilulilu, achiziţionată de compania Digitap, precum şi LiveRail, companie de publicitate video online şi unul dintre cele mai de succes startup-uri pornite de fondatori români, fondat în 2007 şi achiziţionat de compania Facebook în 2014. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările