PC Garage împlineşte 16 ani şi oferă periferice ASUS cadou

PC Garage împlineşte 16
ani şi oferă periferice ASUS cadou

PC Garage 16 ani de gaming.

PC Garage, magazin online de produse IT şi electronice din România, împlineşte anul acesta 16 ani de activitate. La aniversare, magazinul oferă clienţilor săi 2000 de periferice ASUS cadou şi reduceri la numeroase produse.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul acestor 16 ani, PC Garage a strâns în jurul său o comunitate formată din numeroşi pasionaţi de tehnologie, gameri din toate colţurile ţării, oameni pasionaţi de modding dar şi amatori de tehnologie.

Pentru a sărbători acest succes magazinul oferă premii considerabile şi reduceri la numeroase produse disponibile pe site.

Astfel şi anul acesta, în parteneriat cu ASUS sunt oferite cadou 2.000 de periferice ce vor fi împărţite tuturor clienţilor care aleg să plaseze o comandă în perioada 18 - 20 octombrie. 

În funcţie de valoarea comenzii, PC Garage va oferi acestora un mousepad ASUS TUF Gaming P1, un mouse optic ASUS TUF Gaming M3 sau o pereche de căşti ASUS TUF Gaming H3.

Pentru comenzile cu o valoare cuprinsă între 500 şi 1000 Lei, clienţii vor primi mousepad-ul TUF Gaming P1. Cu un design modern, acesta are dimensiuni  de 360 x 260mm şi grosime de 2mm.

Pentru comenzile cuprinse între 1.000 şi 2.500 Lei, clienţii primesc un mouse de gaming dedicat jocurilor de tip FPS. Cu iluminare AURA Sync şi şapte butoane programabile, ASUS TUF Gaming M3 este un mouse optic cu o construcţie uşoară, o rezistenţă mare în timp de până la 20 milioane de apăsări şi o sensibilitate de 7000 DPI.

La pragul de peste 2.500 Lei, sunt oferite cadou căştile de gaming ASUS TUF H3. Acestea sunt proiectate pentru un confort sporit , sunt durabile, robuste şi vin echipate cu difuzoarelor ASUS Essence de 50mm. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările