Redmi Watch 2 Lite şi Redmi Buds 3 Lite sunt disponibile în România. Specificaţii şi preţuri

Redmi Watch 2 Lite şi Redmi Buds 3 Lite sunt disponibile în România. Specificaţii şi preţuri

Ceas Xiaomi Redmi Watch 2 Lite.

Xiaomi a lansat în România două noi gadget-uri din gama ecosistem: smartwatch-ul Redmi Watch 2 Lite şi căştile Redmi Buds 3 Lite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceasul smart Redmi Watch 2 Lite are un design compact şi un display de 1.55’’, mai mare cu 10% în comparaţie cu modelul precedent. De asemenea, Redmi Watch 2 Lite oferă experienţe vizuale şi de control îmbunătăţite, la care se adaugă peste 100 de teme de afişaj disponibile în aplicaţia Xiaomi Wear. 

Dispozitivul vine cu GPS încorporat şi le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi monitoriza în cele mai mici detalii antrenamentele. Are 17 sporturi specifice prestabilite, printre care Yoga sau HIIT, şi poate monitoriza alte peste 100 de tipuri de exerciţii. Poate fi purtat şi în bazin sau la duş pentru că are rezistenţă la apă 5 ATM. 

Redmi Watch 2 Lite suportă funcţia de monitorizare a oxigenului din sânge (SpO₂) pe toată durata somnului, în timp ce senzorul PPG monitorizează ritmul cardiac pe parcursul întregii zile. Redmi Watch 2 Lite este dotat cu o baterie de 262mAh, care rezistă până la 10 zile la o singură încărcare.

Specificaţii:
 
Greutate 35g (inclusiv brăţara)
Rezistenţă la apă 5ATM
Tip ecran TFT-LCD
Dimensiune ecran 1.55”
Resoluţie 320 x 360 pixels
Dimensiuni 41.2 x 35.3 x 10.7 mm
Ajustare brăţară 140 - 210 mm
Material brăţarăTPU
Conectivitate Bluetooth 5.0 (Bluetooth Low Energy)
Senzori: optic pentru ritm cardiac, accelerometru, giroscop, busolă electronică
Capacitate baterie 262mAh
Durată 10 zile la o utilizare medie
Sistem operare pentru conectare cu smartphone-ul Android 6.0 sau mai nou, iOS 10.0 sau mai nou
Conţinut cutie
Ceas x 1
Brăţară x1
Cablu de încărcare x1
Manual de utilizare x1
 
 

Redmi Buds 3 Lite au un design ergonomic şi sunt confortabile. Au doar 4.2 grame (36 de grame în total, inclusiv cutia de alimentare), se fixează bine în urechi şi pot fi utilizate pentru activităţi sportive. Se conectează uşor la telefon şi sunt dotate cu Bluetooth 5.2.

Redmi Buds 3 Lite vin cu certificare IP54 la praf şi apă, aşa că pot fi purtate chiar şi atunci când afară bate vântul sau plouă. La o singură încărcare, rezistă până la 5 ore de folosire continuă şi până la 18 ore, cu ajutorul cutiei de alimentare.

Driverul dinamic de 6mm a fost calibrat de experţii Xiaomi Sound Lab. Căştile folosesc un algoritm de anulare a zgomotelor în timpul apelurilor, care înlătură sunetele de fundal şi îmbunătăţeşte calitatea convorbirilor telefonice. Redmi Buds 3 Lite sunt potrivite şi pentru gaming - prin activarea modului low latency (latenţă redusă) .

Redmi Watch 2 Lite va avea un preţ recomandat de vânzare începând de la 349.99 lei.

Redmi Buds 3 Lite vor avea un preţ recomandat de vânzare începând de la 129.99 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările