Polonezii de la Kruger&Matz vor să-i premieze pe românii cu pasiuni

Polonezii de la Kruger&Matz vor să-i premieze pe românii cu pasiuni

Printre premii se numără şi telefoane Flow 2.

Compania poloneză Kruger&Matz lansează în România concursul „Trăieşte-ţi viaţa, urmează-ţi pasiunea”, cele mai mari premii fiind două burse în valoare de 15.000 de lei.

Compania susţine că acest concurs este adresat tututor românilor care au o pasiune şi sunt în căutarea resurselor necesare pentru a o pune în aplicare. Cele mai votate înscrieri vor fi premiate cu gadgeturi oferite de Kruger&Matz şi, de asemenea, doi dintre participanţi vor câştiga câte o bursă de 15.000 de lei la finalul campaniei pentru a-şi pune în practică pasiunea.

Concursul „Trăieşte-ţi viaţa, urmează-ţi pasiunea”, disponibil online aici, va premia participanţii la fiecare două săptămâni. La capătul acestora, vor fi desemnaţi trei câştigători: primul va fi desemnat în funcţie de votul publicului, dar şi al juriului (echipa Kruger&Matz, alături de Oana Tache şi What’s UP) şi va fi recompensat cu un smartphone Flow 2 şi un loc în marea finală. Ceilalţi doi câştigători, cei care au adunat cele mai multe aprecieri din partea publicului, vor primi câte o pereche de căşti KM 660 RW.

Totodată, vor fi premiaţi şi susţinătorii participanţilor care se înscriu pe site. Astfel, fiecare persoană care oferă votul cu numărul 150 la fiecare două săptămâni va primi căştile performante şi moderne Kruger&Matz 660 RW. Votanţii au la dispoziţie nouă astfel de şanse, trebuie doar să aibă puţin noroc şi să fie la locul şi momentul potrivit. Despre compania Kruger&Matz poţi afla mai multe din acest interviu de pe "Playtech". Polonezii au ajuns în România în urmă cu un an şi vând tablete, telefoane şi sisteme audio-video.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările