„Ucigaşii de iPad” – multe vorbe, puţine acţiuni. Care sunt tabletele considerate adversarii cei mai temuţi ai Apple | ipad

„Ucigaşii de iPad” – multe vorbe, puţine acţiuni. Care sunt
tabletele considerate adversarii cei mai temuţi ai Apple

Tableta iPad nu este o idee nouă, dar Apple a lansat produsul potrivit în momentul potrivit. Pariul lui Steve Jobs a creat acum doi ani o piaţă inexistentă până atunci, iar un moft s-a transformat rapid într-o necesitate. De atunci, o mulţime de companii au lansat aşa-numiţi „ucigaşi de iPad”, dar care nu au reuşit să se impună. 

Microsoft riscă amenzi de miliarde de euro de la Comisia Europeană | google

Microsoft riscă amenzi de miliarde de euro de la Comisia Europeană

Microsoft a încălcat legile antitrust ale Uniunii Europene și riscă o amendă de peste șase miliarde de euro. În urma înțelegerii din 2009, compania trebuia să ofere în Windows soluții alternative browserului Internet Explorer, dar din 2011 n-a mai făcut acest lucru. Mai mult, Microsoft riscă un alt proces din cauza restricțiilor prezente în noua versiune de Windows.

Ce înseamnă în ziua de astăzi un ultrabook care merită? Sunt atât de multe categorii, încât doar preferinţele personale decid. Asus Transformer T300 Chi e oferta Asus pentru cei care vor un hibrid subţire, superb şi cu un procesor Intel Core M. Deşi cu probleme de putere pe alocuri, laptopul a fost surprinzător.

acum 5 ani · comentarii (1)

Dacă până acum te învârteai în jurul rafturilor şi nu ştiai ce să cumperi, o tabletă, un latop, o tabletă mai mare, sau poate un laptop mai subţire, atunci este foarte probabil ca ceea ce îţi voi arăta eu astăzi o să le rezolve pe toate. Acesta este Lenovo Yoga 3 Pro, şi este cel mai bun când vine vorba de făcut yoga „la calculator” .

acum 5 ani · comentarii (0)

Pentru  a vinde o tabletă pe Android producătorii actauali  trebuie într-adevăr să prezinte ceva unic. Oricâte Android-uri nu ar sta pe rafturi, cu toţii tragem cu coada ochiului spre iPad-uri. Lenovo încearcă pentru  a 2a oară sa ne îndrepte ochii spre o tabletă de-a lor mai neobişnuită,  una care o poţi anina în cuier, şi cu care poţi şi brânza să tai

acum 5 ani · comentarii (0)

Bogdan Hossu este unul dintre tinerii antreprenori ai României şi unul care a aplicat foarte bine conceptul „sunt propriul meu şef“. În prezent, are o companie care activează în IT şi alta în consultanţă pentru contractarea de fonduri europene.

acum 6 ani · comentarii (0)

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

acum 6 ani · comentarii (4)

Tehnologia schimbă educaţia şi acest trend nu va fi oprit. Poate fi înfrânat? Cu siguranţă. În România încă apar reguli de interzicere a telefoanelor sau tabletelor la şcoală pe motiv că elevii sunt distraşi de la învăţare. Am discutat cu un om care s-a ocupat de integrarea tehnologiei în viaţa elevilor şi am aflat de ce sistemul clasic nu mai are viitor.

acum 6 ani · comentarii (1)

Apple a lansat iPhone 6 şi Apple Watch. Deloc previzibil, bloggeri şi presa de tehnologie au scris despre ce reprezintă noile gadgeturi şi unii au anunţat moartea Apple după moartea lui Jobs. Martorii lui Steve Jobs, însă, şi slujitorii de iPhone s-au aşezat la coadă pentru încă un model, ceea ce am de gând să fac şi eu.

acum 6 ani · comentarii (7)