Decizie interesantă luată de Huawei. Compania chineză va dezvolta un smartwatch de gaming

Decizie interesantă luată de Huawei. Compania chineză va dezvolta un smartwatch de gaming

Atunci când vorbim despre produse electronice destinate gaming-ului ne gândim la PC-uri, laptop-uri, console, mai nou telefoane. Însă este destul de greu de imaginat că cineva ar putea să se joace în condiţii normale pe un ceas inteligent. Dar mai ales să scoată şi bani din buzunar pentru un astfel de gadget. Oricum ar fi interpretată, decizia Huawei este una destul de interesantă.

FOTO „Benzinăriile“ viitorului. Cum arată cea mai mare staţie de încărcare Tesla, cu salon de aşteptare şi spaţiu de luat masa

FOTO „Benzinăriile“ viitorului. Cum arată cea mai mare staţie de încărcare Tesla, cu salon de aşteptare şi spaţiu de luat masa

Atunci când maşinile au început să devină mai populare şi mai accesibile, după sfârşitul Celui de-al Doilea Război Mondial, benzinăriile arătau cu totul altfel faţă de ce vedem în ziua de azi pe stradă. Acestea erau dotate cu personal care îţi verifica atent maşina, după ce îţi făcea plinul, în scene care aduc aminte de opririle la boxe din competiţiile internaţionale de sporturi cu motor, precum Formula 1 sau DTM.

VIDEO Ford a dezvoltat un geam tehnologizat care le permite persoanelor nevăzătoare să „simtă” peisaje

VIDEO Ford a dezvoltat un geam tehnologizat care le permite persoanelor nevăzătoare să „simtă” peisaje

Plăcerea de a vedea un peisaj spectaculos este luată de-a gata de mulţi dintre noi şi deseori uităm că persoanele nevăzătoare nu au capacitatea de a se bucura de lucruri cu adevărat frumoase. În ajutorul acestora sare tehnologia, prin producătorul auto american Ford, care a dezvoltat geamuri inteligente menite să îi ajute pe cei mai puţin norocoşi să ”vadă”.

FOTO Cum arată SUV-ul electric produs de Maybach în care poţi servi ceaiul ca Regina Angliei

FOTO Cum arată SUV-ul electric produs de Maybach în care poţi servi ceaiul ca Regina Angliei

Şi în industria auto, la fel ca în majoritatea branşelor industriale din lume, China este pe primul loc în ceea ce priveşte mărimea şi ritmul de dezvoltare al acesteia. Legile întocmite de guvernul chinez protejează mediul şi încearcă să ducă tot ecosistemul auto într-o sferă ”verde”, chiar spre interzicerea definitivă a maşinilor cu propulsor pe combustie internă.

Statele Unite au folosit în premieră două arme noi în contextul bombardamentelor din Siria. Cât de bine au funcţionat

Statele Unite au folosit în premieră două arme noi în contextul bombardamentelor din Siria. Cât de bine au funcţionat

Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii şi Franţa au lansat un atac cu rachete asupra unor puncte strategice din Siria, ca răspuns la folosirea de arme chimice întreprinsă de regimul preşedintelui Bashar Al-Assad. Atacul forţelor aliate a fost unul de succes, şi a reprezentat o premieră, în ceea ce priveşte folosirea unor arme noi.

Apple va renunţa la parteneriatul cu Intel şi îşi va produce propriile procesoare pentru MacBook şi iMac | apple

Apple va renunţa la parteneriatul cu Intel şi îşi va produce propriile procesoare pentru MacBook şi iMac

Compania Intel nu se află într-o perioadă prea bună. Rivalii de la AMD au recuperat rapid teren, prin lansarea gamei Ryzen, procesoare de calitate apropiată dar mai ieftine, iar vânzările încep să scadă din ce în ce mai mult. După toate aceste veşti proaste, Intel mai primeşte una. Apple ar putea renunţa la parteneriatul care durează de peste zece ani.

Apple lansează cel mai ieftin iPad de până acum | apple

Apple lansează cel mai ieftin iPad de până acum

Apple a lansat un nou model de iPad, care devine, automat, şi cel mai ieftin din oferta companiei americane. Noua tabletă, care se numeşte, simplu, iPad, are un ecran de 9,7 inch retina display, care foloseşte designul tradiţional al tabletelor Apple, cu sistem de securizare Touch ID integrat în butonul fizic de sub ecran.

Ce înseamnă în ziua de astăzi un ultrabook care merită? Sunt atât de multe categorii, încât doar preferinţele personale decid. Asus Transformer T300 Chi e oferta Asus pentru cei care vor un hibrid subţire, superb şi cu un procesor Intel Core M. Deşi cu probleme de putere pe alocuri, laptopul a fost surprinzător.

acum 3 ani · comentarii (1)

Dacă până acum te învârteai în jurul rafturilor şi nu ştiai ce să cumperi, o tabletă, un latop, o tabletă mai mare, sau poate un laptop mai subţire, atunci este foarte probabil ca ceea ce îţi voi arăta eu astăzi o să le rezolve pe toate. Acesta este Lenovo Yoga 3 Pro, şi este cel mai bun când vine vorba de făcut yoga „la calculator” .

acum 3 ani · comentarii (0)

Pentru  a vinde o tabletă pe Android producătorii actauali  trebuie într-adevăr să prezinte ceva unic. Oricâte Android-uri nu ar sta pe rafturi, cu toţii tragem cu coada ochiului spre iPad-uri. Lenovo încearcă pentru  a 2a oară sa ne îndrepte ochii spre o tabletă de-a lor mai neobişnuită,  una care o poţi anina în cuier, şi cu care poţi şi brânza să tai

acum 3 ani · comentarii (0)

Bogdan Hossu este unul dintre tinerii antreprenori ai României şi unul care a aplicat foarte bine conceptul „sunt propriul meu şef“. În prezent, are o companie care activează în IT şi alta în consultanţă pentru contractarea de fonduri europene.

acum 4 ani · comentarii (0)

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

acum 4 ani · comentarii (4)

Tehnologia schimbă educaţia şi acest trend nu va fi oprit. Poate fi înfrânat? Cu siguranţă. În România încă apar reguli de interzicere a telefoanelor sau tabletelor la şcoală pe motiv că elevii sunt distraşi de la învăţare. Am discutat cu un om care s-a ocupat de integrarea tehnologiei în viaţa elevilor şi am aflat de ce sistemul clasic nu mai are viitor.

acum 4 ani · comentarii (1)

Apple a lansat iPhone 6 şi Apple Watch. Deloc previzibil, bloggeri şi presa de tehnologie au scris despre ce reprezintă noile gadgeturi şi unii au anunţat moartea Apple după moartea lui Jobs. Martorii lui Steve Jobs, însă, şi slujitorii de iPhone s-au aşezat la coadă pentru încă un model, ceea ce am de gând să fac şi eu.

acum 4 ani · comentarii (7)