Orange are noi pachete pentru abonaţi: ce ar trebui să ştii despre acestea

Orange are noi pachete pentru abonaţi: ce ar trebui să ştii despre acestea

Orange are beneficii noi pentru abonamente. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Orange şi-a lăudat până acum reţeaua 4G şi pentru aceasta a pregătit pachete noi dedicate abonaţilor. Schimbarea vine după anunţarea portofoliului prepay.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua ofertă Orange include internet 4G nelimitat timp de trei luni, telefoane sau tablete 4G de la 0 euro şi reduceri la accesorii pentru oricare al doilea abonament de voce sau de internet. Astfel, până pe 14 iunie, clienţii primesc internet 4G nelimitat timp de 3 luni la alegere, un smartphone sau o tabletă şi o reducere de 30% la accesorii la oricare al doilea abonament Orange Me sau Orange Net ales pe 24 de luni.

Împreună cu cel mai mic abonament, Orange Me 8, abonaţii pot achiziţiona cu 0 euro prin Buy-Back telefonul 4G Orange Dive 30, cu procesor Quad-Core 1GHz, ecran de 4 inci şi cameră principală de 5MP. De la abonamentul Orange Me 30, clienţii pot alege şi un Orange Neva 80, compatibil 4G+ la viteze de până la 300 Mbps, apel 4G şi apel WiFi, dar acestea vor fi disponibile după o actualizare de software. Altfel, telefonul mai are procesor Qualcomm Snapdragon 617 octa-core, ecran full HD de 5,2 inci, cameră principală de 13MP şi cameră frontală de 5MP. 

Mai mult, noile variante ale abonamentelor Orange Me şi Orange Net includ mai mult trafic de internet, acces nelimitat la o selecţie de 18 canale TV româneşti pe dispozitivele mobile şi trafic nelimitat în platforma Orange TV Go. Începând de la Orange Me 20 şi Orange Net 15, clienţii vor avea şi un pachet anual de minute şi trafic de internet pe care le pot folosi în roaming.

Cei care aleg ca al doilea abonament să fie unul de televiziune prin satelit vor primi beneficii suplimentare: 50% reducere la abonamentul Family HD, pentru care vor plăti 6,5 euro pe lună pe toată perioada de utilizare, cu echipamentul HD inclus in pachet. Abonamentul Family HD oferă acces la 103 canale TV româneşti şi internaţionale, dintre care 39 sunt în format HD, iar 74 pot fi urmărite prin Orange TV Go.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările