LG va prezenta la CES un ecran care îşi poate transforma aspectul din plat în curbat

LG va prezenta la CES un ecran care îşi poate transforma aspectul din plat în curbat

Foto: LG Display

LG Display va continua în acest an „tradiţia” de a aduce un prototip spectaculos la CES, cu ajutorul unui panou OLED flexibil, care poate fi transformat din format plat în curbat şi viceversa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prototipul are 48 de inci în diagonală (121 de centimetri), şi include un panou OLED flexibil ce poate fi folosit în format plat, pentru momentele în care vrei să vezi un film, sau curbat, pentru sesiunile de gaming, informează The Verge.

Modelul va fi dezvăluit la prezentarea virtuală de la CES din acest an, şi oferă tehnologia de sunet a celor de la LG (Cinematic Sound OLED), care produce vibraţii ce ajută la experienţa audio. Televizorul de 48 de inci poate oferi aşadar şi beneficiile unui ecran plat, şi pe cele ale unui ecran curbat, cele din urmă fiind recunoscute pentru faptul că ajută la senzaţia de imersiune în povestea sau atmosfera unui joc.

Prototipul are şi specificaţii excelente, fiind capabil de a oferi o rată de refresh de până la 120Hz, şi un timp de răspuns de 0,1 milisecunde. Acest ecran aminteşte de un alt prototip de succes al celor de la LG, prezentat tot la CES, cel al televizorului „rulabil”, care putea fi strâns într-o cutie mică, odată ce nu mai era folosit.

Printre alte inovaţii propuse de LG Display la CES în acest an se numără şi un „pat inteligent”, care are un televizor OLED ce iese din cadrul său, un display de restaurant transparent care le permite celor care comandă să vadă timpul de preparare al mâncării şi stadiul în care se află aceasta, precum şi ferestre de tren care oferă diferite informaţii despre călătorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările