Asaltul cu date şi tablete ieftine: Allview lansează două dispozitive cu 5 GB incluşi timp de un an, fără contract

Asaltul cu date şi tablete ieftine: Allview lansează două dispozitive cu 5 GB incluşi timp de un an, fără contract

Cele două tablete lansate de Allview

Firma românească Allview lansează două tablete sub brand propriu care vin cu o ofertă interesantă: trafic mobil de date, 5 GB pe lună, gratuit pentru un an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Allview Viva H7 Life şi Viva H7 S sunt două tablete de 7 inci, cu performanţe interesante, care au în pachet un abonament de date pe un an, cu 5 GB de trafic inclus. Clienţii nu vor fi nevoiţi să-şi facă vreun contract. Potrivit comunicatului de presă trimis de Allview, internetul va avea o viteză de 21 de Mbps. Operatorul care va oferi aceste servicii nu a fost anunţat, urmând a fi făcut public pe 1 iulie. Viteza de 21 de Mbps a internetului ne spune însă că este vorba de Digi Mobil.

Viva H7 S e o tabletă de 7 inci cu ecran HD (1280x800 de pixeli), sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean şi procesor Cortex A7, 1,3 Ghz, quad-core. Capacitatea de stocare este de 8 GB, extensibilă cu până la 32 de GB printr-un card microSD. Memoria RAM este de 1 GB. Camera foto are 5 megapixeli, iar cea frontală are 0,3 megapixeli. Bateria are 3.000 de miliamperi.

Viva H7 Life e o tabletă în mai multe culori, cu ecran 1024x600 de pixeli. Procesorul este acelaşi pe arhitectură Cortex A7, ca la dispozitivul anterior, iar specificaţiile tehnice sunt identice. Singura diferenţă apare în cazul camerei foto - 3,2 megpaixeli şi 0,3 megapixeli, dar şi a acumulatorului - 2.800 de miliamperi.

Potrivit reprezentanţilor Allview, contactaţi de “Adevărul”, serviciul de date este inclus în pachet, se activează la cumpărarea tabletei, iar clientul nu va avea alte costuri. După un an, clientul are posibilitatea încheierii unui contract cu operatorul, contra cost.

Pentru două dispozitive cu un pachet foarte bun, Allview are preţuri competitive. 550 de lei şi 700 de lei.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările