EMAG a expediat 73% dintre comenzile de Black Friday în primele cinci zile

EMAG a expediat 73% dintre comenzile de Black Friday în primele cinci zile

Foto: eMAG

În primele cinci zile de la startul Black Friday, 73% dintre comenzile plasate în ziua cu cele mai multe reduceri din an au fost expediate, iar 62% dintre acestea au ajuns deja la clienţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele trei comenzi au fost plasate din Sibiu, Bucureşti şi Iernut. Cea mai complexă comandă a fost compusă din produse din 31 de categorii diferite.

În ceea ce priveşte metodele de livrare alese, surpriza au reprezentat-o lockerele easybox, care au ajuns la o adopţie de 16% în doar un an de la lansare.  

Comanda ridicată cel mai repede din lockerele easybox a petrecut doar 22 de minute în sertarele punctului de pick-up. Până în acest moment, peste 30% din comenzile livrate în easybox au fost ridicate în primele două ore de la încărcare.

Comanda livrată cel mai repede a fost plasată în primele minute de la start şi a ajuns la destinatar, prin curier, în Bucureşti, sectorul 2, la ora 13:41.

Pentru Black Friday, eMAG şi firmele de curierat partenere- FAN Courier şi Sameday- au investit anul acesta peste 30 de milioane de euro în centre logistice, maşini, tehnologie şi în lockerele easybox. Pe lângă livrarea prin intermediul curierilor, comenzile pot fi ridicate dintr-unul din cele 625 oficii ale Poştei Române, de la cele 250 de lockere easybox sau din showroom-urile eMAG.

Având în vedere că livrările de Black Friday se vor finaliza până pe 28 noiembrie, companiile de curierat vor fi pregatite pentru vârful din decembrie, luna cadourilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: