FOTO Un tânăr din Huşi, care posta pe Facebook  fotografii cu indicatorul de viteză înregistrând peste 200 km/oră, a murit într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul BMV a fost distrus în totalitate
Autoturismul BMV a fost distrus în totalitate

Chiar în ziua în care poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui au desfăşurat o acţiune privind prevenirea accidentelor grave de circulaţie cauzate de viteza excesivă, pe tronsonul Huşi – Creţeşti, un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa în zona respectivă, tocmai pentru că a apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Împătimit al maşinilor de mare vitezâ, tănărul postase recent pe Facebook o fotografie cu acul indicatorului oprit la 210 km/oră.

Teribilul accident a avut loc în această după amiază în apropiere de Huşi, pe DN 24 b, pe raza localităţii Satu Nou, comuna Creţeşti. 

Florin Creţu de 22 ani, aflat la volanului unui autoturism BMV, pe fondul vitezei excesive, neadaptate la un carosabil umed, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra volanului. 

Conducătorul auto a mers pe o distanţă de aproximativ 70 metri parţial pe şanţ, a intrat într-un cap de pod, răsturnându-se, maşina revenind, ulterior, pe roţi. În urma impactului, conducătorul auto şi pasagerul din dreapta sa, Alex Hodaş (23 ani), din Huşi au fost grav răniţi. 

Echipajul de la Ambulanţă deplasat la locul accidentului l-au găsit pe conducătorul auto în stop cardio respirator şi în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat, la Spitalul Dimitrie Castroian Huşi, medicii declarând decesul acestuia. Alex Hodaş a suferit politraumatisme, fiind transportat la acelaşi spital. Starea sa este stabilă, fiind conştient.

„Chiar astăzi (vineri, n.r.), în zona în care a avut loc accidentul, în urma căruia şi-a pierdut viaţa tânărul de 22 ani, poliţiştii rutieri au organizat o acţiunei preventivă pe linia vitezei, opt conducători auto fiind sancţionaţi contravenţional pentru depăşirea limitei de viteză”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeului Vaslui.

florin cretu

Tânărul care a pierit în accidentul din această după amiază a fost un pasionat al maşinilor de mare viteză, acesta postând pe Facebook fotografii cu indicatorul de viteză, cu acul indicând viteze ameţitoare, de peste 200 km/oră, recordul atins fiind de 238  km/oră

Ultima fotografie de acest gen a fost postată pe 30 mai, tânărul spunând prietenilor că a atins viteza indicată pe tronsonul Iaşi – Târgu Frumos. “ai grijă să nu zbori şi tu” sau  “mai contează cu sau fără 2 km, la viteza aia te refuză şi morga d-apoi Smurdul”, îl atenţionau prietenii pe Facebook. Florin Creţu îi asigura că “se ţine bine de volan”. Astăzi însă viteza i-a adus sfârşitul, iar prietenii deplâng pierderea sa, pe site-ul de socializare.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite