Bebeluş de două luni din judeţul Vaslui, mort în condiţii suspecte. Bunica reţinută pentru omor UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au luat cadavrul. FOTO: Arhivă
Criminaliştii au luat cadavrul. FOTO: Arhivă

Tragedia s-a petrecut în comuna Băcani, satul Bălţăteni. Micuţa a fost lăsată de mama minoră în grija bunicii.

Ora 16.20 Oficialii de la Protecţia Copilului s-au autosesizat în acest caz şi vor începe o anchetă pentru a stabili dacă copiii mai pot rămâne împreună cu familia.

Ora 12:40 Surse din cadrul anchetei ne-au dezvăluit că pe bunica criminală o cheamă Constanţa Lupu. Din concluziile preliminare ale medicului legist a rezultat faptul că moartea copilului a fost violentă şi s-a datorat „comei cerebrale consecutive unui traumatism cranio-cerebral acut închis cu fractură de calotă craniană".

Ora 12:30 Bunica a făcut o mărturisire şocantă anchetatorilor. Ea le-a spus procurorilor că a început să îşi lovească nepoţelul deoarece nu se mai oprea din plâns, ceea ce a enervat-o la culme.

Ora 11.50 Mama bebeluşului de două luni mort la Băcani are 16 ani şi locuieşte într-o localitate din Galaţi, unde merge la şcoală. Familia bunicii cercetată pentru omor calificat locuia fără forme legale în judeţul Vaslui.

Ora 11.30 Primarul comunei Băcani susţine că mama bebeluşului mort este elevă. „Nu ştiam că fata lor, elevă, avea un copil aşa de mic de două-trei luni. Astăzi, trei maşini au venit şi au luat-o pe bunică, care are unele probleme psihice", a spus primarul Pavel Ciocîru.

Ora 11.00 Oamenii legii spun că bunica a fost reţinută pentru 24 de ore pentru omor calificat. „Vorbim de o infracţiune de omor calificat. Femeia de 36 de ani va fi prezentată la Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare preventivă", a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui.

Ora 10.30 Din primele informaţii, femeia de 36 de ani ar fi bătut duminică bebeluşul. Luni, bărbatul femeii a mers la Poliţie anunţând decesul copilului.

Diabeticii din Vaslui, la mila unui singur medic

Cadavrul a fost dus la Medicină Legală. Specialiştii au observat că pe corpul bebeluşului erau urme de violenţă.

Vom reveni cu amănunte.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite