Rezultate finale Evaluare Naţională 2013 Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, 3 iulie, Inspectoratul Şcolar Mehedinţi va publica notele finale ale Evaluării Naţionale. În judeţul Mehedinţi au fost înscrişi la examenul de capacitate 2314 elevi, au fost organizate 85 de centre de examen şi 3 centre de evaluare.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Mehedinţi, în ultimii doi ani, procentele scăzute la examenul de evaluare naţională s-au înregistrat în unităţile de învăţământ din mediul rural şi la unele unităţi din mediul urban, situate în cartierele mărginaşe.

Inspectorii şcolari consideră că aceste rezultate sunt cauzate de slaba implicare a părinţilor în viaţa şcolară a elevilor, foarte mulţi din aceşti elevi provin din familii dezorganizate, cu părinţi plecaţi în străinătate, cu posibilităţi financiare reduse.

adevarul.ro le va oferi cititorilor săi posibilitatea să consulte notele candidaţilor din judeţ la Evaluarea Naţională, folosind un tool marca admitereliceu.ro. Notele vor fi publicate dupa ce vor apărea şi pe portalul edu.ro.

Citiţi şi:

VIDEO Evaluare naţională 2013: subiectele, rezolvările şi baremul la examenul de Capacitate la Limba şi Literatura Română

VIDEO Adevărul Live: ce prevede baremul de notare la Capacitate şi care sunt capcanele din subiectele la Română

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite