Drama unei familii de iranieni bogaţi de la Timişoara. Află ce fabrică moşteneşte orfanul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul de 14 ani se află internat la Terapie Intensivă  Spitalul „Louis Ţurcanu”. Foto: Sebastian Tătaru
Băiatul de 14 ani se află internat la Terapie Intensivă Spitalul „Louis Ţurcanu”. Foto: Sebastian Tătaru

Băiatul care a supravieţuit accidentului de vienri seara de pe centură este în continuare în stare gravă şi nu ştie că şi-a pierdut familia. Apropiaţii băiatului spun că acesta va rămâne în grija unchiului său, care a şi început formalităţile pentru ca trupurile lui Farid şi al fetiţei acestuia ani să fie transportate în ţara lor de origine.

Destin tragic pentru băiatul de origine iraniană care a supravieţuit accidentului de pe centura Timişoarei. După ce şi-a pierdut familia, tânărul riscă să îşi piardă un picior. Medicii spun că sunt puţine şanse ca acesta să se recupereze. Ba mai mult, din cauza condiţiei fizice, băiatul de 14 ani ar putea lipsi şi de la înmormântarea părinţilor săi, ale căror trupuri neînsufleţite vor fi duse în Iran.


Apropiaţii băiatului spun că acesta va rămâne în grija unchiului său, care a şi început formalităţile pentru ca trupurile lui Farid şi al fetiţei acestuia ani să fie transportate în ţara lor de origine. Ba mai mult, tânărul nu ştie încă despre faptul că şi-a pierdut tatăl şi sora în accident.
„Nu ştie nimic, nici despre ce a păţit tatăl său, nici despre sora sa. Atât familia, cât şi prietenii au decis că este mai bine aşa. Oricum, are dureri foarte mari şi am înţeles că i se administrează morfină”, a spus un prieten de familie apropiat.


Băiatul de 14 ani riscă să nu îşi mai poată folosi un picior, după ce şi-a fracturat femurul. În următoarele zile, medicii de la Spitalul Louis Ţurcanu vor mai efectua câteva intervenţii chirurgicale, însă nimeni nu îi poate garanta recuperarea piciorului. „Nu putem spune că îşi va mai folosi piciorul. Deocamdată, nu ne putem exprima. Este în stare deosebit de gravă”, a declarat Mihai Gafencu, purtător de cuvânt al spitalului. Originară din Iran, familia Gholizadeh Gonbadani s-a stabilit în Timişoara de mai bine de zece ani, iar Farid şi fraţii săi au pus bazele unei afaceri de familie.


Fericirea iranienilor a fost însă umbrită în vara acestui an, când soţia lui Farid s-a stins din viaţă în urma unui cancer. „A fost un om admirabil, un familist, un om de societate. Am putea scrie o carte despre acesta. El şi-a pierdut soţia acum câteva luni şi era foarte afectat. Şi noi, comunitatea iraniană, am jelit împreună cu ei pierderea mamei. Acum, a mai rămas doar cel mic”, a mărturisit un prieten apropiat al celui care a fost Farid Gholizadeh.

Nu putem spune dacă îşi va mai folosi piciorul. Băiatul este în stare deosebit de gravă
Mihai Gafencu, purtător de cuvânt Spitalul de Copii

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite