Dan Diaconescu, la Timișoara: “Caracal are șapte minuni! Va avea și a opta după ce devin președintele României!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în turneu electoral în Banat, Dan Diaconescu a poposit la Timișoara, unde și-a prezentat echipa cu care va participa la alegerile locale: Ilie Bertea la primărie și Adrian Diaconu la CJT.

Dan Diaconescu a fost așteptat de electoratul său ca un Mesia. Părintele OTV-ului a întârziat la întâlnirea cu timișorenii lui aproape două ore, însă la apariția acestuia la CRAFT, aproape fără nicio logică, oamenii au rupt rândurile și s-au îmbulzit și s-au călcat pe picioare pentru a da mâna cu Diaconescu sau să smulgă un autograf. Patru musculoși au avut rolul să îl păzească pe șeful PP-DD.

Oameni simpli, multe persoane în vârstă, după veșminte și foarte săraci, dar și numeroși tineri l-au întâmpinat pe “domnu Dan” cu eșarfe violete la gât. Una dintre lozincile preferate ale oamenilor ne-au amintit de perioada comunismului, doar personajul lui Ceaușescu fiind înlocuit: “Diaconescu și poporul”.

Discursul lui Dan Diaconescu nu avea nicio legătură cu realitatea, acesta priomițând oamenilor lucrui aberante, folosid un ton mai de grabă umoristic, demn de filmele cu Stan și Bran.

Iată câteva din perlele lui Dan Diaconescu:

“Timișoara este numărul unu, Caracal va deveni numărul 1”

“Pentru noi Timișoara este capitala României. Dacă ies președinte voi încerca să mut capitala aici”

“Candidatul nostru pentru primăria Timișoara, polițistul Ilie Bertea. De frica lui s-a retras Ciuhandu”

“Caracal are șapte minuni! Va avea și a opta minune după ce devin președintele României”

“La Timișoara trăesc cele mai multe OTV-iste. Ele se culcă cu mine și se trezesc cu mine. Așa cum fac toate amentele mele”

“Voi pune la conducerea țării oameni simpli. Ei vor conduce în țara lor”

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Timişoara despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri