Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara. Zeci de copii și mamele lor au fost evacuați

0
Publicat:

Aproximativ 25 de copii internați în Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara și mamele lor au fost evacuați în urma unei alerte de incendiu. Potrivit pompierilor, alerta a fost dată din cauza unor degajări de fum în camera tehnică.

Aproximativ 25 de copii au fost evacuați FOTO Opinia Timișoarei
Aproximativ 25 de copii au fost evacuați FOTO Opinia Timișoarei

Potrivit ISU Timiş, cei 25 de copii evacuați au fost duşi în corpul principal de clădire. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

Încăperea a fost ventilată. „Totul e sub control, a fost o scurgere de ulei de la o cameră a compresoarelor. Copiii au fost evacuaţi când s-a simţit miros de ulei încins”, a declarat, la Antena 3, directorul medical, Mihai Gafencu. El a precizat că a fost ulei încins, cu un miros pătrunzător, nu a fost fum.

În urmă cu aproximativ un an, în 18 septembrie, la acelaşi spital a avut loc un incendiu, zeci de copii şi mamele lor fiind evacuaţi.

„Incidentul s-a produs în camera tehnică, situată la etajul 1 al imobilului, din cadrul compartimentului transplant medular, iar cauza probabilă a incendiului care a dus la degajări mari de fum la nivelul etajelor 1 şi 2 ale spitalului, a fost defectarea pe timpul exploatării a unui aparat electric de purificare a aerului”, au anunţat atunci reprezentanţii ISU.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite