Energia va susţine al treilea duel european

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Energiei este convins că echipa sa va câştiga meciul de miercuri seara
Antrenorul Energiei este convins că echipa sa va câştiga meciul de miercuri seara

Energia se pregăteşte pentru cel de al treilea duel european, cu bulgarii de la Lukoil Academic Sofia. Meciul se va disputa miercuri de la 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu.

Antrenorul Energiei, Antonis Constantinides, este mulţumit de nivelul de pregătire al jucătorilor aflaţi sub comanda sa: „Până acum sunt foarte mulţumit de pregătirea echipei şi a jucătorilor. Au înţeles cât de important este să câştige meciul de miercuri. Suntem pregătiţi să câştigăm acest meci şi să facem un pas spre calificare. După partida pierdută în Ungaria, toată concentrarea noastră se îndreaptă către meciul cu Lukoil. Aspectul pozitiv este că am avut destule zile la dipoziţie pentru a pregăti acest meci. Este un lucru important, pentru că în cazul în care vom câştiga miercuri în faţa celor de la Lukoil, vom face un pas important pentru calificarea în următoarea fază“.

Constantinides regretă meciul din Ungaria

Antonis Constantinides regretă meciul pierdut din Ugaria, cu Kormend, pentru că echipa sa a scăpat victoria printre degete: „Din păcate, am pierdut o şansă foarte mare în Ungaria. Poate am început foarte prost în prima jumătate meciul de acolo, dar în a doua repriză am făcut poate cele mai bune 20 de minute ale noastre, dar din păcate în utimele două minute am revăzut problemele pe care le-am avut şi cu Asesoft şi cu Craiova pe final de meci. Din moment ce nu am câştigat singurul lucru pozitiv este că am pierdut la un singur punct”.

Constantinides este convins că va câştiga meciul de miercuri seara cu echipa bulgară: „În orice situaţie este un meci greu pentru ambele echipe. Noi vom face un pas spre calificare, în timp ce ei îşi joacă ultima şansă. Lukoil va veni aici să joace şi vor face acest lucru până în ultima secundă. Eu cred că avem o echipă mai bună decât a lor şi putem câştiga meciul de miercuri.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite