UPDATE: Un băiat de zece ani a murit înecat într-un heleşteu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dramă sfâşietoare pentru o familie din localitatea dâmboviţeană Cobia, sat Blidari. Un băieţel de numai zece ani a pierit în apa rece a heleşteului din curtea unui sătean.

Nimeni nu îşi explică ce căuta băiatul pe heleşte, mai ales că avea în picioare doar nişte papuci de casă şi de fiecare dată când pleca, cerea voie părinţilor. Băiatul a încercat gheaţa cu piciorul, însă s-a dezechilibrat şi s-a dus la fund. A stat acolo aproape o oră până l-a găsit tatăl său.

“A scăpat în apă, s-a rupt gheaţa cu el. Temperaturile uşor crescute din ultimele zile au dus la topirea gheţii. Tatăl său l-a găsit sub gheaţă iar papucii erau afară. L-au resuscitat medicii mai bine de o jumătate de oră”, a declarat Marin Mandea, primarul localităţii Cobia.

Sebastian, a fost scos din apa rece în stare de inconştienţă de tatăl său, care s-a întors într-un suflet de la pădure imediat ce a fost sunat de soţia sa. Se pare că micuţul s-a zbătut să iasă la suprafaţă, dar nu a reuşit. “Copilul era în stop cardio respirator când am ajuns la faţa locului. S-au executat manevre de resuscitare, dar degeaba. Familia l-a găsit după o oră”, a declarat Adriana Mircea, asistentă la Ambulanţa Dâmboviţa.

Băiatul nu a mai putut fi salvat. După mai bine de o oră de resuscitare, medicii au abandonat lupta cu moartea. Trupul lui Sebastian va fi depus la morga Spitalului Judeţean pentru autopsiere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite