Licitaţie încheiată pentru modernizarea DN71, Bâldana-Târgovişte. Cum au blocat lichenii începerea lucrărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 30.10.2020, CNAIR a transmis adresa de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Modernizare DN71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia, km 0+000 - km 44+130, lărgire la 4 benzi de circulaţie si km 51+041 - km”.

Ofertantul desemnat câştigător este S.C. AQUA PARC S.R.L. – S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. – HYDROSTROY AD – VDH AD (VODSTROI 98 AD) – S.C. BDU MAXI CONSTRUCT S.R.L, cu preţul de 587.664.162,47 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Preţul va fi de 587.664.162,47 lei fără TVA, iar durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor. 

Perioada de garanţie a acestora este de 7 ani şi 6 luni. 

Reabilitarea DN 71 Târgovişte - Bucureşti a fost întârziată un an din cauza unor licheni de pe marginea drumului. 

Practic, avizul de mediu pentru investiţia de lărgire la patru benzi a DN 71 Bâldana-Târgovişte şi modernizare până la Sinaia a întârziat un an pentru că specialiştii susţineau că sunt licheni pe marginea drumului care trebuie protejaţi.

Drumul traversează localităţile Tărtăşeşti, Răcari, Conţeşti, Sălcioara, Nucet, Comişani, Cornăţelu, Văcăreşti, Ulmi, Târgovişte, Aninoasa, Doiceşti, Vulcana Pândele, Brăneşti, Băleni, Pucioasa, Moţăieni, Buciumeni, Glodeni, Fieni, Pietroşiţa, Moroieni, Sinaia, iar titular de proiect este CNAIR.

Sectorul de drum Bâldana-Titu este cuprins în Master Planul General de Transport şi face parte dintr-un proiect mai complex de modernizare a infrastructurii rutiere, pe ruta Bucureşti - Sinaia. Lărgirea la 4 benzi a DN 7, între localităţile Bâldana şi Titu, a fost solicitată inclusiv de marii operatori economici din judeţul Dâmboviţa, care doresc o legătură rutieră modernizată cu municipiul Bucureşti.

Citeşte şi:

Proiectul de modernizare şi lărgire la benzi a DN 71 Târgovişte - Sinaia, în lucru la CNAIR şi APM Dâmboviţa

Suma uriaşă proiectată să fie cheltuită pentru lărgirea drumului de 100 de kilometri dintre Târgovişte şi Bucureşti

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite