FOTO VIDEO O asistentă a ajuns la spital după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Un şofer inconştient a făcut o triplare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ambulanţă care transporta o mamă cu un copil a fost lovită de o maşină a cărui şofer a pierdut controlul volanului, în localitatea Braniştea, din judeţul Dâmboviţa. De vină ar fi un treilea şofer care a încercat să facă o depăşire prin triplare. O asistentă din ambulanţă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a lovit la spate.

Ambulanţa transporta la Spitalul din Titu un copil cu febră mare, însoţit de mama sa. Pe DJ 701, în localitatea Braniştea, ambulanţa s-a trezit cu o maşină în faţă. Şoferul autoturismului spune că a încercat să evite o altă maşină care se angajare într-o depăşire periculoasă.

"Ambulanţa venea dinspre Târgovişte iar eu mergeam înspre Târgovişte. O maşină a intrat în depăşire, a făcut o triplare. Eu am evitat impactul ca să nu lovesc frontal, am tras dreapta şi am intrat în derapaj şi am atins salvarea.  Autospeciala era în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune", ne-a spus Marius Stan, şoferul autoturismului. 

image

"E totul în regulă. Am avut noroc cu centura, cu airbagul şi că nu ne-am ciocnit frontal", a spus pasagerul din dreapta.

"Un şofer a făcut o triplare şi celălat participant la trafic a intrat în noi, după ce a încercat să evite pe cel care a făcut triplarea", a declarat şoferul de pe Ambulanţă.

image

Atât ambulanţa cât şi autoturismul au fost serios avariate. Pacientul a fost preluat de o altă ambulanţă şi a juns cu bine la spital.

„Ambulanţa era misiunea, avea un pacient care în urma accidentului a fost preluat de altă ambulanţă. Din primele cercetări, un conducător auto a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens unde s-a izbit de ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Ciurea.

  

Drumul a fost blocat mai bine de o oră pentru măsurătorile poliţiei. Poliţia efectuează cercetări pt stabilirea tuturor împrejurărilor în car a avut loc accidentul.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite