Două căprioare au fost omorâte de şoferi, în Dâmboviţa, vineri dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă Digi24
FOTO: Arhivă Digi24

Două căprioare au fost accidentate mortal, vineri, pe două drumuri diferite din judeţul Dâmboviţa. Şoferii le-au declarat poliţiştilor de la Rutieră că animalele le-au ieşit brusc în faţă şi nu le-au mai putut evita.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06:15, poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost informaţi telefonic de un tânăr de 18 ani, din localitatea Costestii din Vale, cu privire la faptul că a acroşat cu autoturismul o căprioară.  În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 701, din direcţia Bolovani către Cornăţelu, în dreptul unei liziere, ar fi acroşat şi accidentat mortal o căprioară care i-ar fi apărut brusc pe direcţia de deplasare”, arată IPJ Dâmboviţa.

În urma impactului, maşina a fost serios avariată. 

Potrivit IPJ, au fost contactaţi reprezentanţii A.J.V.P.S Dâmboviţa, în vederea ridicării cadavrului animalului.

„De asemenea, un alt tânăr, de 23 de ani, Măneşti, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional 72A, în afară localităţii Priseaca, a acroşat şi accidentat mortal o căprioară care ar fi apărut inopinat pe partea carosabilă”, mai arată oamenii legii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite