Cătălin Tănase a definitivat lista jucătorilor pentru Fiba U18 european championship

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Tănase. FOTO: frbaschet.ro
Cătălin Tănase. FOTO: frbaschet.ro

După ultimul meci de verificare câştigat în faţă Suediei, scor 82-76, antrenorul principal, târgovişteanul Cătălin Tănase s-a decis asupra numelor celor 12 Vulturi care vor reprezenta România în competiţia continentală juvenilă U18.

Evenimentul se va desfăşura, în perioada 29 iulie – 7 august, în arenele sportive din Ploieşti, Blejoi şi Bucov. 

Potrivit frbaschet.ro, de vineri seară, reprezentativă masculină de juniori U18 a României intră pe scenă continentală pentru a se confruntă cu selecţionată similară a Slovaciei, cu începere de la ora 18:45, în cadrul Grupei C din FIBA U18 European Championship, Division B. Toate meciurile vor fi transmise în direct de FIBA TV.  

Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti, Sala Polivalentă din Blejoi şi Sala de Sport din Bucov, vor găzdui începând de vineri meciurile din cadrul FIBA U18 European Championship, Division B, cel mai mare eveniment baschetbalistic european organizat în acest an în România şi care va avea la start 22 de echipe naţionale.

După un amplu program de pregătire în ţară, mixat şi cu mai multe meciuri de verificare, naţională masculină de juniori a României a intrat deja în febra competiţională, Vulturii urmând să evolueze în cadrul Grupei C, împotriva selectionatelor Slovaciei, Ungariei, Elveţiei, Portugaliei şi Letoniei. 

Cei 12 Vulturi care vor reprezenta România în competiţia continentală juvenilă sunt: Tudor Somacescu, Luca Cârstea, Dragoş Lungu, David Patru, David Lapuste, David Antonescu (Căpitan), Lorenzo Diaconescu, Bogdan Creţ, Andrei Oinaru, David Bănică, Albert Stan, Radu Dumitru.

Conform FIBA, naţională U18 a României va juca după următorul program:

România – Slovacia (29.07.2022, ora 18:45)

Ungaria – România (30.07.2022, ora 18:00)

România – Letonia (31.07.2022, ora 18:00)

Elveţia – România (02.08.2022, ora 18:00)

România – Portugalia (03.08.2022, ora 18:00)

Toate meciurile din turneul continental sunt transmise în direct de FIBA TV. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Echipele de volei şi baschet ale CSM Târgovişte nu se vor desfiinţa

Baschet feminin. CSM Târgovişte, locul 3 în LNBF

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite