Când s-ar putea încheia coşmarul şoferilor care se deplasează între Târgovişte şi Moreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Investiţia are o valoare de 5.325.387 lei (fără TVA) şi este suportată din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, precum şi din bugetul local al municipiului Moreni
Investiţia are o valoare de 5.325.387 lei (fără TVA) şi este suportată din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, precum şi din bugetul local al municipiului Moreni

Coşmarul şoferilor care se deplasează între Târgovişte şi Moreni s-ar putea încheia, anul acesta, având în vedere că au fost demarate lucrări de modernizare. În prezent, se lucrează pentru amenajarea trotuarelor, a acostamentelor şi parapeţilor, după care se va trece la partea carosabilă.

Proiectul se derulează cu fonduri de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Consiliul Local al municipiului Moreni.

Investiţia are o valoare de 5.325.387 lei (fără TVA) şi este suportată din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, precum şi din bugetul local al municipiului Moreni. După finalizarea tuturor lucrărilor şi efectuarea recepţiei finale, obiectivul de investiţii va avea o perioadă de garanţie de 5 ani - după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

În cadrul proiectului ,,Reabilitarea DJ 720A pe raza municipiului Moreni” (Str. Târgoviştei), pe tronsonul rutier din cartierul Schela Mare, se efectuează, în prezent, lucrări necesare pentru executarea acostamentelor, a rigolelor şi a trotuarelor. De asemenea, după finalizarea acestora, va fi turnat şi stratul de uzură pentru partea carosabilă, a spus primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu.

În total, se vor realiza: 6.806 ml de acostamente, 6.884 ml şanţuri şi rigole, 145 ml şanţuri trapezoidale pentru scurgerea apelor pluviale, 6.884 ml trotuare, 362 ml trotuare în consolă, 362 ml parapet direcţional, 362 ml parapet mână curentă – mai precizează conducerea administraţiei locale din Moreni.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite