Arctic Ulmi creează locuri de muncă indirect. În Dâmboviţa se va deschide o nouă firmă, cu sute de angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Curent Metal. FOTO: Facebook
Sediul Curent Metal. FOTO: Facebook

Realizarea fabricii de frigidere şi maşini de spălat la Ulmi, în judeţul Dâmboviţa, în urmă cu aproximativ trei ani, s-a dovedit de bun augur. O fabrică se va extinde pentru a susţine producţia de electrocasnice a turcilor.

Curent Metal,  producător de componente pen­tru electrocasnice şi furnizor al Arctic, ce are deja o fabrică în apropiere de Arctic Ulmi, va construi o nouă unitate, pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi, urmând să angajeze 900 de oameni. 

Noua linie de producţie va fi dată în folosinţă în comuna dâmboviţeană Văcăreşti.

Curent Metal este parte a companiei Akim Metal, un important producător de componente în industria aparatelor de uz casnic, cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniu, care deţine opt fabrici în Turcia. 

În cadrul sucursalei urmează a fi produse  piese componente pentru maşinile de spălat ale Arctic, din material plastic, inclusiv carcase, investiţia ridicându-se la o valoare de aproximativ 50 milioane euro, potrivit Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Cu peste 40 de ani de experienţă în procesare, Akım Metal produce piese cu prelucrare a metalelor şi injecţie a metalelor pentru sectoarele produselor electrocasnice, auto, motoare industriale, aviaţiei şi industriei de apărare în afacerea sa din Tuzla-Istanbul.

Curent Metal are deficit, în acest moment, pe posturi cum ar fi: specialist in achiziţii, senior buyer, supply analyst, operator CNC, topitor turnator (cuptorar), operator prese, tehnician mentenanţă, electrician, mecanic sau sudor.

Contractele sunt oferite pe perioada nedeterminată, iar angajatorul oferă prime de sărbători, ajutoare pentru evenimente deosebite şi tichete de masa în valoare de 20 lei pe zi. Programul de lucru: 8,30-17,00. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Arctic a angajat până acum 250 de oameni, la fabrica de la Ulmi

Activitatea fabricii Arctic de la Ulmi ar putea bloca circulaţia pe drumul spre Capitală. Semnalul este tras de autorităţi, care aşteaptă reabilitarea şoselei

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite