Suceava: După trei zile de căutări, familia speră să-şi poată îngropa copilul (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apele Suceveni au înghiţit până acum cinci suceveni a căror corpuri nu au mai fost recuperate

Citiţi şi:

Suceava:Scafandrii din ţară vin să-l caute pe copilul dispărut ieri în apele Sucevei

Băiatul dispărut în apa Sucevei, singurul copil al familiei (UPDATE)

După trei zile de căutări pe sub apă, scafandrii suceveni şi cei din Iaşi şi Botoşani spun că este posibil ca Floris Nedea de 15 ani din Iţcani să nu mai poată fi găsit.

Cazurile din anii trecuţi, când alţi cinci oameni s-au înecat în râul Suceava le taie speranţa şi membrilor familiei. Cadavrele acestora  nu au fost găsite nici până astăzi.

image

"A doua zi, 25 august, căutările au fost reluate începând cu ora 7.00. Misiunea a fost complexă, au fost pompierii de la Detaşamentul Suceava, cu autospeciale şi bărci pneumatice, un echipaj SMURD cu o ambulanţă, precum şi echipaje de scafandri veniţi de la ISU Iaşi şi ISU Botoşani. Astăzi, de dimineaţă, în zona podului de la Iţcani, s-au deplasat din nou echipajele dar până la ora aceasta nici un reziltat", a declarat Ioana Istrati, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţiilor de Urgenţă.

image

Tatăl băiatului, Cristinel Nedea, în vârstă de 40 de ani, şi-a căutat împreună cu scafandrii copilul pe sub apă încă din prima zi.

Vestea a ajuns şi la urechile mamei plecate în Italia la muncă, iar aceasta se va întoarce la înmormântarea singurului copil.

Familia speră să-l găsească pentru a-l putea îngropa creştineşte.

Floris Nedea se scălda alaltăieri în apă de la podul Iţcani împreună cu încă trei copii, când curenţii l-au tras şi l-au făcut nevăzut.

image
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite