Incendiu la casa parohială din Tișăuți. Preoteasa a suferit arsuri de gradul I și II

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipaje ale Detaşamentului de pompieri Suceava, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, au intervenit aseară pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la clădirea centralei termice, aparţinând Parohiei localităţii Tişăuţi.

La sosirea pompierilor ardea acoperişul clădirii centralei termice şi al magaziei de materiale, construcţie corp comun, fără pericol de propagare la vecinătăţi.

În încercarea de a stinge flăcările iniţiale, preoteasa Iuliana B., în vârstă de 37 de ani, a suferit arsuri de gr. I şi II la mâini şi la un picior. Acesteia i-a fost acordat primul ajutor medical, de către echipajul SMURD, după care a fost transportată la spital pentru investigaţii amănunţite, însă nu a avut nevoie de internare. Mai bine de trei ore s-au luptat pompierii cu flăcările de câțiva metri care au cuprins clădirea.

Au ars acoperişul şi planşeul construcţiei, pe o suprafaţă de circa 90 de metri pătraţi, aproximativ patru metri cubi lemne de foc, un metru cub de cherestea şi alte materiale combustibile. S-au degradat centrala termică, tâmplăria clădirii şi mai multe bunuri aflate în interior.

Potrivit pompierilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza jarului căzut din sistemul de alimentare.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite