Casă din Milișăuți mistuită de flăcări în această dimineață din cauza unui scurtcircuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au ars 70 mp din acoperişul casei, 25 mp din acoperişul bucătăriei de vară, adăpostul de animale şi depozitul de furaje.

Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a intervenit în această dimineață, la ora 9.00, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului, izbucnit la gospodăria Rahirei P. din orașul Milișăuți.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei şi anexe, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă. Aproape o oră jumătate s-au luptat pompierii cu focul pentru a-l stinge.

Au ars 70 mp din acoperişul casei, 25 mp din acoperişul bucătăriei de vară, adăpostul de animale şi depozitul de furaje, construcţie corp comun, pe o suprafaţă de 32 mp. S-au degradat circa 3 mc lemne de foc şi aproximativ o tonă de furaje.

"Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici neizolaţi corespunzător", a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. Militarii au salvat restul locuinţei şi bucătăria de vară. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite