O tânără de 22 ani s-a aruncat în Dunăre. Polițiștii au salvat-o la timp. Ce s-ar ascunde în spatele gestului VIDEO

0
Publicat:

Polițiștii din orașul Corabia, județul Olt, au salvat din apele Dunării o fată în vârstă de 22 ani, care a încercat să-și încheie socotelile cu viața. Fata ar fi vrut, astfel, să se pedepsească pentru o faptă „de care-i este rușine”.

Apelul către polițiști ar fi venit din partea unei persoane din localitatea în care tânăra își are domiciliul, conform unor surse neoficiale. Acestei persoane tânăra i-ar fi dezvăluit intențiile sale de a-și pune capăt zilelor, motivând că „a făcut ceva și-i este rușine”. 

Tânăra s-a aruncat în apele Dunării, la Corabia FOTO: arhiva
Tânăra s-a aruncat în apele Dunării, la Corabia FOTO: arhiva

Polițiștii s-au mobilizat rapid, au căutat-o și au găsit-o în portul turistic din Corabia. Au încercat să o convingă să vină într-o zonă sigură, însă fata s-a aruncat, scufundându-se.

La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați despre faptul că o tânără de 22 de ani, din comuna Brastavățu, intenționează să se sinucidă.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii Poliției Orașului Corabia și ai Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina au format o echipă și au demarat procedurile de căutare a tinerei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au găsit tânăra în zona Portului Turistic Corabia.

Polițiștii au încercat să convingă tânără să vină într-o zonă sigură, însă, în ciuda insistențelor polițiștilor, tânăra s-a aruncat de pe chei în fluviul Dunărea, scufundându-se”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt. 

A reușit să o scoată din apă un polițist. „Fără a ezita, polițiștii au intervenit pentru salvarea vieții tinerei, iar unul dintre polițiști a sărit în apă și a reușit să scoată tânără la mal.

În sprijinul polițiștilor au venit și doi barcagii care au transportat tânăra până într-o zonă sigură, de unde a putut fi preluată de către echipajul medical sosit la fața locului. Datorită intervenției prompte a polițiștilor, viața tinerei a fost salvată, iar aceasta a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate”, au mai precizat poliițiștii.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite