Bărbat arestat pentru că a violat-o pe fosta concubină. Înainte de faptă l-a îndepărtat din casă pe actualul partener al femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catuse incatusat arestat FOTO Shutterstock

Un bărbat de 46 ani a fost reţinut şi ulterior arestat pentru că a bătut-o şi a violat-o pe fosta sa concubină. Bărbatul a scăpat mai întâi de actualul partener al femeii.

O femeie din Corabia a reclamat, cu două zile în urmă, la Poliţie că fostul ei concubin a intrat cu forţa în casă, în noaptea de luni spre marţi, lovind-o şi violând-o. Cei doi ar fi format un cuplu până în ajunul Paştelui, când s-au despărţit. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că au fost împreună 7 ani, femeia a indicat o perioadă mult mai scurtă. Cer este că la acest moment femeia avea deja un alt partener, pe care fostul concubin l-a găsit în casa victimei. Mai întâi l-a dat pe bărbat afară din casă, după care a întreţinut un prim raport sexual cu fosta parteneră, după ce a agresat-o. Spre dimineaţă a avut loc un nou raport sexual, consimţit, spune bărbatul, în timp ce femeia le-a declarat poliţiştilor că nu s-a mai opus vehement de teamă să nu fie din nou bătută.  „

„La data de 25 mai 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Corabia au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din oraşul Corabia, cu privire la faptul că în noaptea de 24 spre 25 mai, fostul său concubin ar fi pătruns în locuinţa sa, ar fi agresat-o fizic şi ar fi constrâns-o să întreţină raporturi sexuale. Poliţiştii au demarat de îndată cercetări, iar în urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din oraşul Corabia, a fost reţinut pentru 24 de ore”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Olt.
Bărbatul nu-şi recunoaşte faptele. A fost în schimb prezentat miercuri, 26 mai 2021, în faţa magistraţilor Judecătoriei Corabia, care au admis plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile. Femeia a cerut, la rândul ei, ordin de restricţie.

 Vă recomandăm şi: 

Cuplul care a furat 190.000 lei, în arest. Femeia sustrăgea din casierie pentru ca bărbatul să joace la „păcănele“

Cum a ajuns un elev de gimnaziu să-şi atace colegul în stradă. „Cel de clasa a VII-a a plecat acasă şi a luat cuţitul“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite