VIDEO-FOTO Accident spectaculos la Sibiu – un bolid de lux s-a oprit sub maşina Politaxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident spectaculos marţi seara, chiar în centrul municipiului Sibiu. Un bolid Audi A 6 s-a oprit chiar sub maşina Politaxi, amplasată în centrul oraşului în cadrul unei campanii de combatere a consumului de alcool la volan.

Şoferul bolidului de lux a avut un ghinion teribil. Un alt şofer, aflat la volanul unui Duster, nu i-a acordat prioritate, iar în urma impactului maşina a ricoşat sub Politaxi şi a fost serios avariată.

„Veneam de sus dinspre Dumbrava şi dânsul care venea din stânga de sus nu mi-a acordat prioritate. Am încercat să-l evit, am intrat în el, am tras tare dreapta şi am intrat în Politaxi”, a povestit şoferul autoturismului Audi.



Varianata sa este confirmată şi de poliţişti, care continuă cercetările în acest caz. 

„Autoturismul Dacia Duster nu a acordat prioritate autoturismului Audi la efectuarea virajului la stânga, iar în urma impactului acesta a fost proiectat în suportul de susţinere al maşinii aparţinând Forumului Român pentru Consum Responsabil de Alcool”, a spus inspectorul principal Costin David, de la Biroul Rutier Sibiu.

Maşina Politaxi, un autoturism jumătate taxi jumătate maşină de poliţie, a ajuns în mai multe oraşe din ţară, în cadrul unei campanii naţionale, iar mesajul transmis şoferilor este că, decât să se urce băuţi la volan şi să producă o tragedie ori să rămână fără carnet, mai bine iau un taxi pentru a ajunge la destinaţie.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite