VIDEO Feerie pe gheaţă în centrul Sibiului. Sibienii şi turiştii sunt aşteptaţi la patinoar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

atinoarul din centrul oraşului îi aştepată pe sibieni şi pe turişti de luni şi până duminică. Doritorii pot închiria aici şi patine.

Iubitorii de patinaj sunt aşteptaţi în centrul Sibiului, unde un patinoar de 700 de metri pătraţi a fost deschis în decorul unic al Târgului de Crăciun. „Vegheat” de cupola de lumini şi aflat în imediata vecinătate a căsuţelor cu bunătăţi, patinoarul este deschis de luni până duminică între orele 10:00 şi 21:20, şi va rămâne în centrul Sibiului până la sfârşitul lunii februarie.

Pentru o oră şi 20 de minute pe gheaţă plătiţi 10 lei de luni până vineri şi 15 lei sâmbăta şi duminica, iar pentru a închiria o pereche de patine scoateţi din buzunar 10 lei.

Patinoarul din Sibiu-Piaţa Mare este spaţiul de agrement perfect pentru copii, datorită promoţiilor speciale dedicate şcolilor şi grădiniţelor, petrecerilor pe gheaţa pentru copii şi a importanţei acordate siguranţei pe patinoar a copiilor.

Dacă alegeţi să vă relaxaţi la patinoar în acest week-end, nu rataţi evenimentele programate în cadrul Târgului de Crăciun de la Sibiu. 7-8 decembrie va fi ”weekendul albastru” şi va aduce pe scenă colinde şi cântece de Crăciun din repertoriul internaţional - muzică vieneză din creaţiile lui Johann Straus şi piese jazzy care vor fi readuse în prim-plan de orchestra Formuzica şi de sibienii de la Guilty Lemon.
 

Vă mai recomandăm: 

Au început lucrările la cel de-al nouălea Hotel de Gheaţă

VIDEO FOTO Feerie în centrul Sibiului. S-a deschis Târgul de Crăciun

Bâlea şi Păltinişul îşi aşteaptă turiştii. Unde schiem în această iarnă, la Sibiu

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite